Wat verwachten we van jou

Niet alleen heb jij óns nodig om jouw huid te laten stralen, wij hebben jóu ook nodig! Een stralende huid realiseren we namelijk samen.

Samen halen we het maximale uit jouw behandeling

Als professionals zetten we alles op alles om jou te helpen, ondersteund door onze producten. Daarnaast dompelen we je onder in service en persoonlijke aandacht. Maar wist je dat jij zélf een minstens zo grote rol speelt in de snelheid en het uiteindelijke resultaat?

Jij wilt een optimaal resultaat? Dit verwachten we van jou.

We kunnen alleen een optimaal resultaat garanderen als wij ook op jóu kunnen rekenen. Een deel van de behandeling voer je namelijk zelf uit: de verzorging van jouw huid gaat ook buiten de afspraken in onze salon om gewoon door. Het thuisgebruik van de producten en het goed reinigen van jouw huid is van uitermate belang om het maximale uit je behandelingen te kunnen halen. Ook de juiste supplementen spelen een belangrijke rol op de weg naar een optimaal resultaat. Zoals uitgelegd in onze werkwijze bespreken we samen aan de hand van een collageenscan en metingen wat jouw huid thuis nodig heeft.

Neem gerust contact met ons op of plan alvast je afspraak.

Heb je vragen over wat we van jou verwachten? Stel ze gerust via het contactformulier. Wil je graag direct een afspraak inplannen? Dat kan via onze online agenda. We zien je graag binnenkort bij Beleza Huidinstituut.

Beleza Huidinstituut Wat verwachten wij van jou

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.