Scarlet-S RF Dermapulse Facelift

Zou je best een facelift willen, maar gaat een operatie jou te ver? Dan biedt deze unieke facelift zonder operatie uitkomst. Met de Dermapulse Scarlet-S RF facelift draaien we het huidverouderingsproces een paar jaar terug. Ben jij er klaar voor om de jongere versie van jezelf te ontmoeten?

Dermapulse Scarlet-S RF

Scarlet-S RF is de nieuwe innovatieve manier van huidverjonging.Het maakt de huid strakker, jonger en gladder door middel van radiofrequentie (RF) in combinatie met needling. Dermapulse Scarlet-S RF is een non chirurgische facelift en heeft een minimale impact op de huid.

Dermapulse Scarlet-S RF is in te zetten bij:
• Rimpels
• Littekens
• Acnelittekens
• Huidverslapping
• Couperose
• Oppervlakkige huidoneffenheden
• Verfijning huidporiën

De werking van Dermapulse Scarlet-S RF

Dermapulse Scarlet-S RF is een techniek die onder de huid energie afgeeft met behulp van speciaal ontworpen micronaaldjes. Hierdoor wordt een wondgenezingsproces in gang gezet wat zorgt voor nieuwe aanmaak van collagene en elastine vezels. Dermapulse Scarlet-S RF kan worden ingezet op het hele gezicht en in de hals. Het resultaat is een gladdere en strakkere huid. Littekens en rimpels nemen sterk af, de huid ziet er stralender uit, je hebt een frissere teint, en het aantal poriën is gereduceerd. Dermapulse Scarlet-S RF staat garant voor duidelijk zichtbaar resultaat met minimale hersteltijd, wat het voor velen een uitstekende behandeling maakt.

De behandelprocedure van Dermapulse Scarlet-S RF

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek worden je wensen en verwachtingen rondom Dermapulse Scarlet-S RF besproken. De behandeling bestaat uit 1 tot 4 sessies met een tussenpose van 4 tot 12 weken. Voorafgaand brengen we een verdovende crème aan. Deze zorgt ervoor dat je de behandeling zo comfortabel mogelijk ervaart. De apparatuur voor Dermapulse Scarlet-S RF wordt vervolgens per gezichtsdeel op de juiste diepte en frequentie ingesteld. Aan het eind van de behandeling brengen we een laagje herstellende crème aan. Je huid zal wat rood zijn en warm aanvoelen, maar dit verdwijnt snel. Hierna heb je een gezonde tint en is er een liftend effect zichtbaar. Na afloop van de behandeling ontvang je de ‘post & treatment kit’. Deze bestaat uit drie producten die je huid op de juiste manier beschermen en herstellen. Normaliter is de huid vier dagen na de behandeling compleet hersteld. Het resultaat van Dermapulse Scarlet-S RF zal gedurende de weken erop alleen maar verbeteren.

Kosten Scarlet-S RF Behandeling

SCARLET-S RF BEHANDELING GELAAT € 350,-
SCARLET-S RF BEHANDELING GELAAT & HALS € 450,-

Meer weten over Dermapulse Scarlet-S RF behandeling?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden rondom Dermapulse Scarlet-S RF in de regio Eindhoven? Plan direct een afspraak in onze online agenda, of neem gerust contact op met Beleza huidinstituut & schoonheidssalon. Onze huid en schoonheidsspecialiste geven je graag meer informatie. 

Of klik hier voor al onze andere behandelingen.

Resultaat Dermapulse Scarlet-S RF Facelift - Beleza Eindhoven - Schoonheidssalon Huidinstituut.
Het resultaat na slechts 1 behandeling

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.