PRX Peeling Gezichtsbehandeling

Ziet je huid er dof en vermoeid uit en kun je bijna niet wachten om weer fris voor de dag te komen? Deze gezichtsbehandeling met de PRX peeling geeft je huid een herstellende oppepper en laat je er op een natuurlijke manier jonger uitzien. Ben jij klaar voor een ongekende skin boost?

PRX peeling no needle skin booster

De PRX peeling is een nieuwe gezichtsbehandeling waarbij geen gebruik wordt gemaakt van naalden. Zie het als een directe oppepper voor je huid en een natuurlijke anti-ageing behandeling. Wanneer je na de behandeling in de spiegel kijkt, zie je direct resultaat. De  peeling is een ideale behandeling, omdat de huid optimaal wordt gerevitaliseerd zonder deze te beschadigen.

Een frisse, elastische huid dankzij de PRX peeling

De belangrijkste actieve componenten van de peeling zijn waterstofperioxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur. Deze unieke combinatie zet je huid aan tot regenereren, oftewel vernieuwen. Daarnaast herstelt je huid haar verloren uitstraling en elasticiteit. De  peeling stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren en zorgt voor een voortdurende stimulatie en aanmaak van collageen en elastine vezels. Dit alles resulteert in:

  • Intensieve hydratatie
  • Herstel van verloren uitstraling en elasticiteit
  • Verbetering van de huidstructuur en de conditie van de huid
  • Een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen
  • Stimulering van de vorming van fibroblasten en groeifactoren
  • Aanmaak van collageen en elastinevezels
Zichtbaar resultaat na slechts één behandeling

De  peeling kan worden ingezet voor een eenmalige skin boost. De gezichtsbehandeling revitaliseert de huid van binnenuit, geeft direct een intense boost en help de natuurlijke glans van je huid te herstellen. Na één behandeling voelt je huid gladder en steviger.

Last van een verouderde en verslapte huid? De PRX peeling biedt uitkomst

Heb je een verouderde en verslapte huid? Dan geeft de peeling een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld vier behandelingen is een zichtbare verbetering te zien van het uiterlijk en de textuur van je huid. Rimpels zijn verminderd en de huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt aan voor een aantal maanden, afhankelijk van je leefstijl.

PRX BEHANDELING € 110

 

Meer weten over een PRX peeling?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden rondom PRX peeling in de regio Eindhoven? Plan direct een afspraak in onze online agenda, of neem gerust contact op met Beleza huidinstituut & schoonheidssalon. Onze huid en schoonheidsspecialiste geven je graag meer informatie. 

Of klik hier voor al onze andere behandelingen.

PRX peeling bij Beleza Eindhoven, schoonheidssalon en huidinstituut

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.