D.A.S. Plasma behandeling

Heb je last van huidoneffenheden zoals fibromen, epidermale naevus, ouderdomswratten, pigmentvlekken, goedaardig huidkleurige bultjes, bultjes rondom de oogleden of xantalasma en wil je er graag vanaf? Dan is de D.A.S. Plasma behandeling iets voor jou.

Last van huidoneffenheden? Een D.A.S. plasma behandeling biedt uitkomst

Dermo Ablation Surgery (D.A.S.) is een revolutionaire technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van lange golf radiofrequentie. Het systeem creëert een plasma effect en behandelt je huid zonder beschadiging aan het omliggende weefsel.

Een D.A.S. plasma behandeling is snel, nauwkeurig en doeltreffend

Bij een D.A.S. plasma behandeling wordt ongewenst huidweefsel op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat een kleine boog met geladen plasma die je huid puntsgewijs aanraakt. Dankzij de laag-voor-laag techniek kan er met veel precisie gewerkt worden om de oppervlakkige lagen van je huid te verwijderen. Huid-oneffenheden kunnen met een  plasma behandeling snel, nauwkeurig en doeltreffend worden verwijderd zonder het gezonde weefsel te beschadigen.

Dermo Ablation Surgery is de uitgelezen methode om cosmetische huidaandoeningen te behandelen zoals:

  • Fibromen (steelwratjes)
  • Epidermale naevus
  • Ouderdomswratten
  • Pigmentvlekken
  • Goedaardig huidkleurige bultjes
  • Bultjes rondom de oogleden
  • Xantalasma
D.A.S. plasma behandeling

Dankzij de gecontroleerde techniek van de plasma behandeling kan er met veel precisie gewerkt worden zonder omliggend weefsel te beschadigen. Het is een veilige methode die direct effect heeft en geen littekenvorming veroorzaakt. Jouw deskundige specialist van Beleza Huidinstituut gebruikt bij het uitvoeren van een  plasma behandeling een verdovende crème.

Tijdens een intakegeprek voorafgaand aan een plasma behandeling bespreken we wat je kunt verwachten tijdens en na de behandeling. Doorgaans is één behandeling voldoende om je klachten te verhelpen.

Huidoneffenheden verwijderen

Tot 15 minuten € 55
Tot 30 minuten € 85
Tot 45 minuten € 115

Meer weten over de D.A.S. plasma behandeling?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden rondom een  plasma behandeling in de regio Eindhoven? Plan direct een afspraak in onze online agenda, of neem gerust contact op met Beleza huidinstituut & schoonheidssalon. Onze huid en schoonheidsspecialiste geven je graag meer informatie.

Of klik hier voor al onze andere behandelingen.

resultaat

D.A.S. Plasma behandeling
Plasma huidoneffenheden steelwratjes na

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.