Infrarood Cocon

Heerlijk 25 minuten of langer ontspannen op een vibrerend ligbed. Deze zorgt voor een betere doorbloeding en de warmte voor een aangenaam gevoel. In de cocon zit infrarood wat ontspanning zal geven aan de spieren en gewrichten. Perfect om na het sporten het proces van vetverbranding te verlengen

In de Infrarood cocon zitten gemstones verwerkt, deze zorgen voor een natuurlijke manier van verzorging van het lichaam. Deze eeuwenoude techniek wordt gebruikt om, pijn te verlichten, de geest te harmoniseren, in balans te brengen en stress te verminderen.

Beleza Eindhoven Infrarood Cocoon Welness pro
Huidverbetering, Ontgifting, Massage, aromatherapie, stressverminderend, ontspanning, gewichtsverlies, afvallen

Voordelen:

Het Cocon Wellness Pro-systeem combineert zowel droge warmte als infraroodwarmte met vibrerende massage voor de ultieme lichaamstransformatie en ontspanningservaring.

Een sessie in de Cocon Wellness Pro Pod heeft talloze voordelen, van gewichtsverlies en pijnverlichting tot stressvermindering en ontspanning. Veel van de voordelen komen van de infrarood, die een droge warmtebehandeling geeft die aanvoelt als een droge sauna. Het is bewezen dat infraroodwarmte helpt bij het afvallen. De Cocon Wellness Pro Pod biedt ook een volledige lichaamstrillingsmassage.

Ook is het mogelijk om in Cocon de armen te trainen met de fitness elastieken

Prijzen:

  • 1x 25 minuten – €20
  • 8x 25 minuten – €140
  • 1x 50 minuten – €35
  • 8x 50 minuten – €225
Beleza Eindhoven Infrarood Cocoon Welness pro
Huidverbetering, Ontgifting, Massage, aromatherapie, stressverminderend, ontspanning, gewichtsverlies, afvallen

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.