Kennismaking & analyse

Om jouw huidprobleem op te lossen of je een jongere, frissere uitstraling te geven, gaan onze schoonheidsspecialiste uiterst zorgvuldig te werk. Voorafgaand aan je behandeling bekijken we je huid grondig. Door middel van een uitgebreide diagnose, wordt duidelijk wat we voor je kunnen betekenen. Na een kennismaking en analyse, zetten we alles in het werk om jou de stralende huid te geven waar je zo naar verlangt.

Kennismaking

Huidverbetering is alleen mogelijk als we voldoende weten over jouw huid. Daarom werken wij met een kennismakingsbehandeling. Tijdens deze behandeling verzamelen we zoveel mogelijk informatie over je huid. Daarnaast leer jij ons ook kennen, want we vinden het belangrijk dat je met een vertrouwd en goed gevoel bij ons in de stoel ligt!

Huidanalyse

Na het bespreken van je wensen, starten we met een huidanalyse en een aantal leefstijlvragen. Onderdeel van de huidanalyse is een collageenscan. Deze scan laat ons je diepere huidlagen zien, waardoor we in je huid kunnen kijken.

De behandeling

Hierna mag je ontspannen gaan liggen en maak je kennis met onze producten, handen en behandeling. Ondertussen krijgen wij een nog completer beeld van jouw huid. Gedurende de kennismakingsbehandeling komen we erachter welke behandelingen en voedingstoffen je huid nodig heeft om weer in balans te komen.

Behandeling– en verzorgingsprogramma

Na de behandelfase stellen we het behandeling- en verzorgingsprogramma op, specifiek gericht op de verbetering van jouw huid. Samen bespreken we welke behandelingen en huidverzorgingsproducten het beste bij je huid passen. Vervolgens bespreken we met jou hoe het behandeltraject eruit ziet.

Kennismakingsbehandeling & intake € 74,50

 

Meer weten over kennismaking en analyse bij Beleza huidinstituut?

Heb je vragen of wil je meer weten over een kennismakingsbehandeling en analyse? Plan direct een afspraak in onze online agenda, of neem gerust contact op met Beleza huidinstituut & schoonheidssalon. Onze huid en schoonheidsspecialiste geven je graag meer informatie. 

Of klik hier voor al onze andere behandelingen.

kennismaking en analyse bij schoonheidssalon en huidinstituut Beleza in Eindhoven. Alles voor u huid

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.