Acne behandeling

Voor zowel volwassenen als jongeren ben je bij huidinstituut & schoonheidssalon Beleza in goede handen voor een acne behandeling. Dus heb je last van puistjes, dan helpen onze schoonheidsspecialisten je hier graag op professionele en effectieve wijze vanaf! Wist je dat de kosten voor jouw acne behandeling worden vergoed door de zorgverzekering? 

Effectieve acne behandeling bij Beleza Huidinstituut

Heb je last van jeugdpuistjes, oftewel ‘Acne Vulgaris’? Dan begrijpen we bij Beleza Huidinstituut als geen ander dat je hier zo snel mogelijk vanaf wilt. Gelukkig zijn er verschillende manieren van acne behandelingen mogelijk. Bij schoonheidssalon Beleza  ben je in goede handen voor een deskundige en effectieve  acne behandeling.

Het behandeltraject

Acne Vulgaris is de officiële benaming voor jeugdpuistjes. Voordat we je kennis laten maken met de verschillende vormen acne  behandelingen, leggen we je uit hoe acne ontstaat. Acne is een huidaandoening die wordt veroorzaakt door verstopping of ontsteking van de talgklieren, en kan zowel op jongere als op latere leeftijd voorkomen. Het ontstaat vaak onder invloed van hormonen, stress of voedingsmiddelen. Je huidtherapeut van Beleza gaat graag samen met jou het  behandeling traject aan om je acne te laten verdwijnen.

Maak kennis met de verschillende vormen van acne behandeling

Voordat je een  behandeling ondergaat, nodigen we je uit voor een intakegesprek. Tijdens deze afspraak legt onze huidspecialist je de verschillende vormen van acne behandeling uit en adviseert je over thuisproducten/supplementen. Daarnaast leggen we uit welke voedingsmiddelen je beter kunt vermijden om jouw  behandeling sneller aan te laten slaan. De kosten voor de acne  behandeling worden vergoed door de zorgverzekering. Beleza huidinstituut beschikt over een AGB-code en is aangesloten bij ANBOS.

ACNE BEHANDELING ONDER 20 JAAR € 42,50
Een effectieve behandeling gericht op het reinigen van de huid.

ACNE BEHANDELING BOVEN 20 JAAR € 54,50
Een effectieve behandeling gericht op het reinigen van de huid.

NIMUE PEELING ACNE € 84,50
Een diep reinigende behandeling met een peeling gericht op de talgklieren. Na het verwijderen van de onzuiverheden wordt de behandeling afgesloten met het purifying mask.

PURIFYING FACIAL SYNERGIE € 75
Een diep reinigende en zuiverende acne behandeling. Deze behandeling bestaat uit een grondige, dubbele reiniging, gevolgd door een zachte exfoliëring met korund korrels. Na het verwijderen van onzuiverheden volgt een speciaal anti-oxiderend masker met zuivere mineralen. Voor een diep hydraterende werking sluiten we de  behandeling af met het BioAlginate mask.

Meer weten over de behandeling?

Heb je vragen of wil je meer weten over onze Acne behandelingen? Plan direct een afspraak in onze online agenda, of neem gerust contact op met Beleza huidinstituut & schoonheidssalon. Onze huid en schoonheidsspecialiste geven je graag meer informatie. 

Of klik hier voor al onze andere behandelingen en massages.

.

Acne behandelingen, alles tegen puistjes bij huidinstituut en schoonheidssalon Belzea in Eindhoven

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.