Massage-Beleza-Eindhoven (3)

Massages

Een stressvolle week gehad, spierpijn, last van hoofdpijn, te weinig beweging, of toe aan een stukje ontspanning in je drukke leven? Dan is een massage bij Beleza massagesalon in Eindhoven de meest geschikte plek. Onze gediplomeerde masseur helpt u bij een goed herstel van de spieren of om even tot rust te komen. Geniet van een ontspanningsmassage, deep tissue, sportmassage of een rug-schouder-nek massage in onze schoonheidssalon. Bekijk hieronder ons volledige aanbod in massages.

Ontspanningsmassage

Kalmerende strijkingen, rustige knedingen die het lichaam volledig kalmeert. Deze massage is mild van aard en is bedoeld voor iedereen die van een heerlijke tijd zonder gedachten wil genieten. De ontspanningsmassage heeft niet als doel je dieper gelegen spieren te herstellen maar werkt uitsluitend in de buitenste lagen van het spierweefsel. Het tempo en de druk tijdens de ontspanningsmassage liggen ook lager. U hebt de keuze uit een fullbody of een rug-schouder en nekmassage. Lees hier meer over de ontspanningsmassage.

Deep Tissue Massage

Met afstand de favoriete massage van Beleza klanten. Een deep tissue massage richt zich zowel op het bindweefsel als op je spieren. Het bindweefsel vormt zich continu en het is belangrijk om het los te masseren, zodat er opnieuw ruimte ontstaat voor je spieren. De masseur maakt met de vingers, duimen, (zachte) vuisten of de onderarm en elleboog langzame, maar krachtige en diepe bewegingen. Deze massage is stevig en vergelijkbaar met een sportmassage. Lees hier meer over de deep tissue massage.

Masseur Aan Huis

Ter info: Wegens drukte is masseur aan huis alleen nog telefonisch of per mail te boeken.

Heeft u zin in een massage, maar wilt u niet naar onze salon komen. Dan komt onze masseur gewoon bij u aan huis, wel zo gemakkelijk. Wij masseren in regio Eindhoven voor een massage van minimaal één uur. Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Lees hier meer over de masseur aan huis.

Prijzen Massages

  • Ontspanningsmassage / Deep Tissue 30 min – €27,50
  • Ontspanningsmassage / Deep Tissue 45 min – €39,00
  • Ontspanningsmassage / Deep Tissue 60 min – €50,00
  • Ontspanningsmassage / Deep Tissue 90 min – €72,50
  • Ontspanningsmassage / Deep Tissue 120 min – €95,00

Prijzen (Regio Eindhoven):

  • Massage aan huis 60 min – €65,00
  • Massage aan huis 90 min – €95.00
  • Massage aan huis 120 min – €120,00

Boek direct een afspraak in onze online agenda, of vul hier onze contactpagina in.

Massage

Massage-Beleza-Eindhoven (5)
Massage-Beleza-Eindhoven (4)

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.