Beleza Sport, Personal training & Afslankstudio

Beleza fit is onze afslankstudio/sportschool speciaal gericht op afvallen, spieropbouw, conditie of om op zeer gerichte plekken wat centimeters kwijt te raken. Met onze Infrarood trainingen, EMS X-Body en vacumove loopbanden verlies jij die overtollige kilo`s. Onze afslankstudio is een uniek concept waar je het sporten kan mixen met het gebruik van onze afslankapparatuur als cryolipolise, EMS Reshape of compressietherapie. Voor voedingsadvies kunt u terecht bij onze orthomoleculair therapeut. Daarnaast hebben wij in onze kleinschalige afslankstudio ook oog op een stukje ontspanning met de Cocon, schoonheidsbehandelingen of massages. Afvallen doe je dus bij ons.

Beleza-fit-sport-afslankstudio-schoonheidssalon-massages-Eindhoven-EMS-warmtecabine-infrarood-vacumove1

Infrarood trainingen

Trainen met infrarood, in een warmtecabine? Hoe werkt dat precies? Infraroodlampen zorgen ervoor dat je tijdens je training tot wel 3 keer zoveel calorieën kunt verbranden dan tijdens een normale training, ook wel zweettherapie genoemd. Tijdens het programma zorgt het infrarood licht namelijk voor een verhoging van je lichaamstemperatuur. Dit zorgt er dus voor dat je sneller gewicht en centimeters kunt verliezen. Daarnaast verbetert het je doorbloeding en zorgt het voor een betere huid. Kies jij voor de ligfiets, de crosstrainer of de warmtecabine? Een van onze opgeleide trainers past het programma aan op jouw conditie, doelen en gezondheidstoestand.

Powerfit Warmtecabine

Beleza-fit-sport-afslankstudio-schoonheidssalon-massages-Eindhoven-EMS-warmtecabine-infrarood-vacumove1

De powerfit is een cabine welke met infraroodlicht wordt verwarmd. In 25 minuten voer je liggend en doelgericht een oefenprogramma uit met daarbij de voordelen van infraroodwarmte. Het programma stellen we samen met jou af, kijkend naar conditie, gezondheid en je persoonlijke doelen. Gewrichten en rug worden ontzien doordat de oefeningen liggend uitgevoerd worden. De warme infrarood stralen werken diep in op de spieren waardoor het spierpijn voorkomt, ook stimuleert het de doorbloeding.

Door middel van verschillende oefeningen is het mogelijk om heel gericht een bepaalde zone te trainen. Liever een combinatie van verschillende zones? Ook dat is mogelijk omdat wij een programma speciaal op jouw wensen maken.

BowFlex Infrarood Crosstraining

Beleza-fit-sport-afslankstudio-schoonheidssalon-massages-Eindhoven-EMS-warmtecabine-infrarood-vacumove1
Met deze intensieve HIIT training (high intensity interval training) afgesteld op jouw lichaam, verbrand je in 15 minuten 500 tot 750 kcal. De knaller als je graag wilt afvallen. Aan deze training voegen wij 2 InfraWalls met infrarood technologie toe en brengen we je workout naar een nog hoger niveau. De BowFlex is ideaal voor afvallen en het verbeteren van de conditie. Voor de echte sportfanaten in onze afvalstudio is er ook een training van 25 minuten.

Infrarood Ligfiets

De Nautilus ligfiets Infrarood training met 32 verschillende weerstand niveau`s is geschikt voor iedereen en dus zowel voor de beginnende als intensieve sporters. Ook de ligfiets wordt bij ons gebruikt i.c.m. de InfraWalls.

Vacumove Loopband

Beleza-fit-sport-afslankstudio-schoonheidssalon-massages-Eindhoven-EMS-warmtecabine-infrarood-vacumove1
De vacumove is een intensieve training voor het onderlichaam. Een loopband i.c.m. met vacuüm zorgt voor een training speciaal gericht op benen, heupen, billen. De vacuüm zorgt voor een hoge doorbloeding in het onderlichaam. Voor veel vrouwen een zone waar de doorbloeding niet optimaal is waardoor vetophoping en cellulite kan ontstaan. Normaal gesproken trekt het bloed tijdens het sporten naar de spieren toe, dit omdat spieren zuurstof gebruiken bij sporten. Door de vacuüm in de vacumove trekt het bloed juist naar de buitenste huidlaag/vetlaag toe. Dit zorgt voor vetverbranding een mooiere en strakkere huid en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

EMS X-Body – Personal Training

Personal training met onze EMS trainingen bij Beleza in Eindhoven
EMS staat voor elektrische spierstimulatie. Onze draadloos EMS systeem genereert elektrische impulsen die spieren stimuleren via elektrodes op de huid. Beleza Sport biedt een EMS personal training voor het hele lichaam die alle grote spiergroepen tegelijkertijd stimuleert en je helpt een fit en sportief uiterlijk te bereiken. Daarnaast hebben wij het eerste EMS systeem waarbij je droog traint en je dus niet in een nat pak hoeft. Hygiënischer en ook geen kou van een nat onderpak.

Het effect, diepe contractie van spiervezels, is veel efficiënter en intensiever dan bij conventionele krachttraining met halters of gewichten. Zonder belasting voor de gewrichten, omdat het gebruik van gewichten niet nodig is. Deze personal training is daarom geschikt voor ieder niveau sporter. Klik hier voor meer informatie over onze EMS personal training

Sporten combineren met afslankapparatuur

Het speciale van Beleza Fit is de mogelijkheid om sporten te combineren met onze apparatuur. Naast alle bovenstaande mogelijkheden hebben wij verschillende (afslank)apparatuur die jou nog een extra zetje kunnen geven naar het gewenste lichaam. Onder andere compressietherapie voor slankere benen/billen waarbij cellulite drastisch verminderd of zelfs volledig verdwijnt. De cryolipolysche welke perfect werkt voor een figuurcorrectie. De EMS-Reshape (niet te verwarren met de EMS-Xbody) is de krachtigste elektromagnetische spierstimulator op de markt. Of blijf na het sporten in de vetverbranding en geniet van onze Welness Cocon. Alle uitleg over de apparatuur is te vinden onder het kopje behandelingen

Prijzen per 4 weken:

Infrarood trainingen, vacumove en cocon

  • 1x per week – €70
  • 2x per week – €120
  • 3x per week – €175

Infrarood trainingen, vacumove, cocon en alle (afslank)apparatuur

  • 1x per week sporten en 1x per week apparatuur – €185
  • 2x per week sporten en 1x per week apparatuur – €240
  • 2x per week sporten en 2x per week apparatuur – €350

EMS X-body Personal Training

  • 8x strippenkaart – €30,00 per training
  • 24x strippenkaart – €27,50 per training
  • 48x strippenkaart – €25,00 per training
  • Proefles – €35,00

Ter info: Bij EMS personal training is het gebruik van een onderpak verplicht. De kosten hiervan zijn €110 per set. Deze set is geschikt om droog te trainen in alle X-body EMS vesten. Bij een proefles krijg je eenmalig een pak van ons.

EMS trainingen zijn mogelijk in combinatie met infraroodtrainingen en afslankapparatuur. Pakketten worden op maat gemaakt en staan niet in dit overzicht.

Intake & Proefles

Boek direct een proefles in onze online agenda of vul hier ons contactformulier in. Uiteraard kunt u ons bereiken per mail of telefoon.

.

Beleza Sport & Afslankstudio

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.