Cryolipolyse vetbevriezing - Beleza Eindhoven schoonheidssalon

Cryolipolyse Vetbevriezing

Wil jij snel en veilig afslanken zónder operatie, naalden of speciaal dieet? Het kan met de Cryolipolyse vetbevriezing Body-Wizard behandeling. Tijdens deze behandeling wordt je vet plaatselijk bevroren en op een natuurlijke manier uit je lichaam afgevoerd. Helemaal ideaal is dat je geen rekening hoeft te houden met een hersteltijd. De Cryolipolyse vetbevriezing is perfect voor een  figuurcorrectie

Doelgericht afvallen en plaatselijke figuurcorrectie

Beleza is ook specialist in figuurcorrectie, zowel met onze afslankapparatuur als in onze afslankstudio. We maken gebruik van de Powerfit infraroodcabine en Vacumove (cabine) die doelgericht afvallen en plaatselijke figuurcorrectie mogelijk maken. Samen kijken we welke methode het beste bij jou past. Een andere mogelijkheid om op een eenvoudige manier een paar kilo’s kwijt te raken is de cryolipolyse vetbevriezing Body-Wizard behandeling.

Eenvoudig afvallen met de Cryolipolyse vetbevriezing behandeling

Tijdens deze behandeling word je onderliggende vetweefsel in het behandelgebied zeer nauwkeurig gekoeld door middel van een non-invasieve applicator. Geen zorgen: deze methode tast het oppervlakkige huidweefsel niet aan. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou komt een natuurlijk verwijderingsproces op gang, waardoor je vetlaag geleidelijk dunner wordt. Door het verminderen van vetcellen is het resultaat een zichtbare afname van vetophopingen, oftewel: figuurcorrectie!

Een indrukwekkend resultaat

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse Body-Wizard behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen zijn mensen na drie behandelingen tevreden met het resultaat. Tussen de behandelingen ligt een periode van acht tot twaalf weken. De meest indrukwekkende resultaten zijn zichtbaar na een periode van twee tot vier maanden. Afhankelijk van onder andere de levensstijl adviseren we gemiddeld één cryolipolyse Body-Wizard onderhoudsbehandeling per jaar.

Een optimaal resultaat na de cryolipolyse Body-Wizard behandeling

Na de behandeling wordt een verstevigend en vet-afdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken, is het belangrijk dat je dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt.

Te behandelen zones:
• Buik
• ‘Love handles’
• Billen
• Bovenbenen binnenkant en buitenkant
• Bovenarmen

Het aantal benodigde zones/plaatsingen varieert per gebied en wordt tijdens het intakegesprek bepaald.

AANBIEDING

de eerste zone/plaatsing
nu € 98 in plaats van € 175

Bel snel voor het maken van een afspraak!

Meer weten over de cryolipolyse Body-Wizard behandeling?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden rondom Cryolipolyse Body-Wizard behandeling in de regio Eindhoven? Plan direct een afspraak in onze online agenda, of neem gerust contact op met Beleza huidinstituut & schoonheidssalon. Onze huid en schoonheidsspecialiste geven je graag meer informatie. 

Of klik hier voor al onze andere behandelingen.

Resultaat

Cryolipolyse vetbevriezing- BelezaEindhoven-schoonheidssalon-huidinstituut
Cryolipolyse vetbevriezing- BelezaEindhoven-schoonheidssalon-huidinstituut

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.