Compressietherapie-Beleza-Eindhoven-Cellulite-Oedeem-Vochtophoping

Compressietherapie

Cellulite? Oedeem? Compressietherapie in combinatie met de Arosha anitcellulite panty is dan de perfecte behandeling. Deze behandeling stimuleert de natuurlijke bloedcirculatie en
lymfestroom. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Slankere, gladdere billen en benen gegarandeerd en tegelijkertijd genieten van een ontspannende massage.

Hoe werkt de compressietherapie.

Compressietherapie begint met het aantrekken van de Arosha panty welke rijk is aan actieve ingrediënten die zorgen voor een nog intensievere aanpak van vetten, cellulite en vochtophopingen. Vervolgens neemt u plaats in het compressiepak van het lymfedrainagesysteem. 24 verschillende kamers zorgen voor een wisselende luchtdruk die ontspannen aanvoelt. Na afloop gaat de panty in de wasmachine en kunt u deze weer gebruiken voor de volgende sessie. Wij zorgen dat de vloeistof lekker warm voor u klaarstaat bij de volgende behandeling.

De compressietherapie wordt aangeboden in kuurvorm van gemiddeld 8 tot 16 behandelingen met de Arosha anticellulite panty. Kuren zonder de anticellulite panty zijn mogelijk maar zullen langer duren. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het gewenste resultaat hangt af van de fase van cellulite of oedeem en de dikte van de vetlaag. Na afloop van de kuur raden wij aan één keer per week de compressietherapie te continueren en/of te sporten om het resultaat te behouden.

Compressietherapie bij Beleza in Eindhoven. Last van cellulite, oedeem, vochtophopingen, vermoeidheid, pijn en futloosheid? Wij zorgen bij jou voor strakkere billen en gladdere benen.

Prijzen:

Prijzen Exclusief Arosha
Panty
Prijzen Incl. Arosha Panty
+ Refills kuur
Proefbehandeling €45 Proefbehandeling €75,00
Kuur 8x€250Kuur 8x€395
Prijzen Arosha Thuisgebruik
Panty in vloeistof + 1 refill €50
Refill per stuk €20
  • Boek direct een afspraak in onze online agenda, of vul hier onze contactpagina in.

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.