Synergie Skin Gezichtsbehandelingen

Onze schoonheidsspecialisten doen er alles aan om voor elk huidprobleem een oplossing te bieden. De Synergie Skin Gezichtsbehandelingen bestaan uit verschillende huidverbeterende Facials. Deze weldadige gezichtsbehandelingen zijn in staat verschillende huidproblemen aan te pakken en jouw huid weer in synergie te brengen. Geloof ons: dit wil je meemaken!

Synergie Skin Facials: maak kennis met de mogelijkheden

Beleza Schoonheidssalon,Huidinstituut en massages biedt verschillende gezichtsbehandelingen aan, passend bij jouw persoonlijke huidtype en huidprobleem. Voor het mooiste resultaat wordt de ene keer een facial uitgevoerd afwisselend met een peeling de keer erna. Welke van onderstaande Synergie Skin Facials past het beste bij jou? Maak kennis met de mogelijkheden v bij Beleza Huidinstituut:

CELLULAIR REPAIR FACIAL € 75

Een voedende en hydraterende behandeling voor een droge, vochtarme huid. Met behulp van de cellulair repair facial worden vocht- en huideigen oliën aangevuld.

Deze hydraterende en herstellende facial start met een grondige dubbele reiniging, gevolgd door een zachte exfoliering met de micordermabrasie korund korrel. Gestabiliseerd retinol (vit. A) en niacinamide (vit. B) worden in de huid gemasseerd om de aanmaak van ceramide (lipiden/vetten) te stimuleren. Daarnaast helpt deze gezichtsbehandeling de proteïnen van de opperhuid op te bouwen en cellulaire processen te stimuleren. Na de cellulair repair facial wordt het BioAlginate masker aangebracht om de essentiële vitaminen in de diepere lagen van je huid te laten doordringen.

RETINOL ENZYME FACIAL € 58

Een synergetische blend van gestabiliseerd retinol en fruitenzymen van ananas en papaya om de balans van je huid te herstellen en verfijnen. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

Deze doelgerichte facial start met een grondige dubbele reiniging om je huid voor te bereiden en onzuiverheden te verwijderen. Een herstellende exfoliering met de krachtige werking van gestabiliseerde retinol en enzyme-ingrediënten zorgt ervoor dat de gezonde huid tevoorschijn komt en de celfuncties van je huid gereset worden. Daarna worden niacinamide, DNA-reparerende peptiden ingrediënten op je huid aangebracht. Deze herstellen de opperhuid en stimuleren de immuniteit van je huid. Vervolgens wordt het BioAlginate masker gebruikt om de actieve ingrediënten diep in je onderste huidlagen te laten doordringen.

VITAMIN INFUSION FACIAL € 75

Een gezichtsbehandeling voor mensen met last van huidveroudering, hyperpigmentatie en schade aan de huid door externe factoren.

De Vitamin Fusion hydrateert intensief, geeft direct meer stevigheid en een frisse look aan elk huidtype. Een krachtige infusie van biologische actieve peptiden, essentiële vitamines en mariene biotechnologie, zorgen voor een zichtbare en cellulaire verbetering van alle huidtypen en huidproblemen. Deze vitamines worden diep in je huid gesluisd. Om de vermoeide huid te hydrateren en herstellen wordt de behandeling afgerond met een verkwikkende gezichtsmassage.

ADVANCED ANTI-AGEING FACIAL € 75

Een zeer effectieve gezichtsbehandeling gericht op het tegengaan van zichtbare tekenen van huidveroudering.

De advanced anti-ageing facial is de ultieme anti-ageing behandeling. De behandeling start met een grondige dubbele reiniging, gevolgd door een zachte exfoliering met microdermabrasie korund korrels. Een krachtige dosis gestabiliseerd retinol, peptiden en mariene bio-technologische ingrediënten worden in de huid gebracht, gevolgd door een intensief masker. Met behulp van de ‘Synergie Skin 2 maskers therapie’ wordt het geheel diep in de lagere huidlagen gebracht, o.a. met het verstevigende BioAlginate masker. Na deze infusie volgt een intensieve behandeling met een zuivere squaleen olie die in de huid wordt gemasseerd. Tenslotte zorgt een dunne laag met zinkoxide ervoor dat je huid beschermd is tegen de schadelijke invloeden van de zon.

RADIANCE FACIAL € 58

Een zeer effectieve gezichtsbehandeling die hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint tegengaat.

Deze facial is ontwikkeld om de oorzaak van hyperpigmentatie aan te pakken en corrigeert de verkleuringen in jouw huid op celniveau. De behandeling start met een grondige dubbele reiniging, gevolgd door een zachte exfoliering met microdermabrasie korund korrels. Verschillende krachtige tyrosine (aminozuur) remmende peptiden en L-ascorbinezuur (vit. C) worden gemengd en direct op je huid aangebracht voor een krachtige werking. Tenslotte zorgt een dunne laag met zinkoxide ervoor dat je huid beschermd is tegen de schadelijke invloeden van de zon.

BARRIER REPAIR FACIAL € 75

Een herstellende facial speciaal ontwikkeld om een geïrriteerde, ontstoken en rode huid te kalmeren en herstellen.

Deze zachte, verjongende behandeling start met een grondige dubbele reiniging om je huid voor te bereiden en onzuiverheden te verwijderen. De huid wordt daarna behandeld met niacinamide (vit. B) om de proteïnen in de huidlaag te herstellen en de immuniteit van de huid te ondersteunen. Een herstellend masker vol probiotica, vit. B3, ontstekingsremmers en anti-oxidanten dat de huidbalans repareert. Daarna wordt een olie met squaleen in de huid gemasseerd, gevolgd door een moisturiser die roodheid en irritatie tegengaat. Tenslotte zorgt een dunne laag zinkoxide ervoor dat je huid beschermd is tegen de schadelijke invloeden van de zon.

SYNERGIE SKIN PEELS

ENZYME HYDROPEEL € 75

De Enzyme Hydropeel is de perfecte instap-peeling voor elk huidtype. Deze mix van papaya enzymen en 15% melkzuur zorgt voor een stimulans van de celvernieuwing en geeft je huid een zachte, volle en gehydrateerde uitstraling met een natuurlijke glow.

LACTIC BRIGHTENING & HYDRATING PEEL € 75

Deze peel is een zeer actieve, maar milde chemische exfoliërende behandeling. De behandeling versterkt de natuurlijke huideigen vochtbalans, remt de productie van tyrosine en stimuleert de celdeling van de stamcellen. Hierdoor ontstaat een betere hydratatie, gelijkmatigere teint en gezonde gloed.

Meer weten over de Synergie Skin Facials en Skin Peels?

Heb je vragen of wil je meer weten over Synergie Skin Gezichtsbehandelingen en Skin Peels in de regio Eindhoven? Plan direct een afspraak in onze online agenda, of neem gerust contact op met Beleza huidinstituut & schoonheidssalon. Onze huid en schoonheidsspecialiste geven je graag meer informatie. 

Of klik hier voor al onze andere behandelingen.

Synergie Skin Facials, Beleza Eindhoven Schoonheidssalon en huidinstituut.

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.