Dermapen / Microneedling

Is je huid zichtbaar ouder geworden en verslapt geraakt? Zou je liever wat minder fijne lijntjes hebben? Heb je grove poriën of een grove huidstructuur? Kamp je met pigmentproblemen, littekens of brandwonden en droom je van een mooie, frisse huid die in optimale conditie is? De Dermapen Microneedling is dan echt iets voor jou!

Microneedling voor algehele huidverbetering

Door middel van Dermapen microneedling werken we toe naar algehele verbetering van je huid. De microneedling pen maakt kleine kanaaltjes in de huid met behulp van elf fijne naaldjes die gemakkelijk in de huid glijden. Dankzij de microkanaaltjes dringen werkstoffen dieper in de huid door, waardoor de huid optimaal aan het werk wordt gezet. De behandeling stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor je huid sterker, soepeler, dikker, en egaler van kleur wordt. Op deze manier kan huidregeneratie, huidverbetering en huidverjonging worden bewerkstelligd.

Microneedling activeert het natuurlijk herstelproces van de huid

We voeren de behandeling uit met actieve werkstoffen die huidverbetering en huidverjonging stimuleren. Doordat er wordt gewerkt met zeer fijne naaldjes waarmee gecontroleerd microverwondingen in de huid worden aangebracht, wordt de huid aangezet om het natuurlijk herstelproces te activeren. Microneedling is nagenoeg pijnloos en gaat gepaard met een minimale hersteltijd.

Geef je huid een intensieve boost met microneedling

Een microneedling behandeling geeft je huid een intensieve boost. Deze opfrisbeurt zorgt uiteindelijk voor een huid in optimale conditie. Het proces dat door microneedling in gang wordt gezet blijft enkele maanden doorwerken, waardoor het uiteindelijke resultaat ook dan pas zichtbaar is. Voor een optimaal effect raden we een kuur aan van gemiddeld 4 tot 6 weken.

Microneedling is succesvol bij:

  • Huidveroudering en huidverslapping
  • Fijne lijntjes
  • Grove poriën en grove huidstructuur
  • (Acne)littekens
  • Pigmentatieproblemen
  • Algehele huidverbetering
  • Brandwonden

MICRONEEDLING € 150 PER BEHANDELING

Meer weten over microneedling?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden rondom microneedling in de regio Eindhoven? Plan direct een afspraak in onze online agenda, of neem gerust contact op met Beleza huidinstituut & schoonheidssalon. Onze huid en schoonheidsspecialiste geven je graag meer informatie. 

Of klik hier voor al onze andere behandelingen.

Met de Dermapen / microneedling werkt Beleza Eindhoven aan een algehele verbetering van je huid. Huidveroudering, brandworden, littekens en nog veel meer. Schoonheidssalon Huidinstituut

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.