Masseur Aan Huis

Heeft u zin in een massage in de regio Eindhoven, maar wilt u niet naar onze salon komen. Dan boekt u bij Beleza schoonheidssalon en massages in Eindhoven uw masseur aan huis. Onze masseur Eelco komt bij u thuis in de regio Eindhoven voor een heerlijke massage, wel moet er een mogelijkheid zijn om te parkeren vlak bij u huis. U kunt kiezen tussen een rug-,schouders en nekmassage, Deep Tissue massage of een fullbody ontspanningsmassage. De masseur aan huis is te boeken vanaf minimaal 60 minuten en neemt handdoeken mee. Zorg voor een aangename temperatuur in huis voor aanvang van de massage. Voor een kortere massage van 30-45 minuten bent u welkom in onze massagesalon

Indien u online boekt vul dan uw adresgegevens in bij de opmerkingen.

Weekend Massages

Wilt u buiten onze openingstijden gemasseerd worden? Wij zijn sommige weekenden ook beschikbaar op zaterdagavond en zondag, neem contact op met onze masseur Eelco via 06-20319086 voor beschikbaarheid. Er kan alleen telefonisch een afspraak gemaakt worden buiten openingstijden.

Prijzen Masseur Aan Huis

Prijzen (Regio Eindhoven):

  • Massage aan huis 60 min – €65,00
  • Massage aan huis 90 min – €95.00
  • Massage aan huis 120 min – €120,00

Wilt u een massage langer dan 120 min. Neem dan contact met ons op.

Meer weten over massages?

Heb je vragen of wil je meer weten over onze behandelingen en massages in de regio Eindhoven? Neem gerust contact op met Beleza massagesalon.

Tel: 06-20319086 / Mail: Info@beleza-eindhoven.nl 

klik hier voor al onze andere behandelingen.

Masseur aan huis, Beleza Eindhoven massages en schoonheidssalon

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.