Anja van Dinter - Beleza

Wie zijn wij

BELEZA HUIDINSTITUUT

Beleza Huidinstituut is een schoonheidssalon gericht op anti-aging en huidverbetering. Er wordt gewerkt met de producten van Nimue en Synergie Skin, welke niet alleen op de huid maar ook in de huid werken. Door middel van peelings, een breed aanbod van behandelingen en thuisproducten kunnen huidproblemen en huidveroudering zichtbaar verbeteren en/of verdwijnen.

Team Beleza Anja
Anja van Dinter

Mijn naam is Anja van Dinter en trotse eigenares van Beleza Huidinstituut. Met mijn passie voor huidverbetering en anti-ageing wil ik graag zoveel mogelijk mensen helpen een ‘stralende huid’ te krijgen! Samen met mijn team blijven wij altijd op zoek naar de nieuwste behandeltechnieken, om zo de beste behandelingen te kunnen blijven aanbieden. Samen te werken aan een mooie huid of, in de aangrenzende afslankstudio, te werken aan een mooi lichaam, samen een band op te bouwen en samen te mogen genieten van het eindresultaat, dat is wat mij HAPPY maakt en dat is waarom ik mijn werk met zoveel liefde iedere dag kan doen!

In Shape

In Shape Afslankstudio biedt een combinatie aan van beweging, voeding en intensieve persoonlijke begeleiding. De meest effectieve manier om af te vallen en op gewicht te blijven is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken.

Team In Shape centrum

In Shape centrum team

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.