Beleza team 0919

Wie zijn wij

BELEZA HUIDINSTITUUT

Beleza Huidinstituut is een schoonheidssalon gericht op anti-aging en huidverbetering. Er wordt gewerkt met de producten van Nimue en Synergie Skin, welke niet alleen op de huid maar ook in de huid werken. Door middel van peelings, een breed aanbod van behandelingen en thuisproducten kunnen huidproblemen en huidveroudering zichtbaar verbeteren en/of verdwijnen.

Team Beleza Anja
Anja van Dinter

Mijn naam is Anja van Dinter en trotse eigenares van Beleza Huidinstituut. Met mijn passie voor huidverbetering en anti-ageing wil ik graag zoveel mogelijk mensen helpen een ‘stralende huid’ te krijgen! Samen met mijn team blijven wij altijd op zoek naar de nieuwste behandeltechnieken, om zo de beste behandelingen te kunnen blijven aanbieden. Samen te werken aan een mooie huid of, in de aangrenzende afslankstudio, te werken aan een mooi lichaam, samen een band op te bouwen en samen te mogen genieten van het eindresultaat, dat is wat mij HAPPY maakt en dat is waarom ik mijn werk met zoveel liefde iedere dag kan doen!

Team Beleza Miepke
Miepke Bihaki

Ik ben Miepke Bihaki en ben al 21 jaar werkzaam in de cosmeticabranche. Naast schoonheidsspecialiste ben ik ook nagel- en wimperstyliste. Door het volgen van verschillende trainingen blijf ik up-to-date. En dat is nodig aangezien het allemaal zo snel vernieuwd in deze branche. Mijn motto is er goed uitzien is je goed voelen!

In Shape

In Shape Afslankstudio biedt een combinatie aan van beweging, voeding en intensieve persoonlijke begeleiding. De meest effectieve manier om af te vallen en op gewicht te blijven is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken.

Wie zijn wij - Anja
Anja van Dinter

Mijn naam is Anja van Dinter, ik ben eigenares van In Shape, locatie centrum. Samen met mijn team helpen we jou ‘in shape’. Door een band op te bouwen en de juiste adviezen te geven kunnen we samen toewerken naar een fantastisch resultaat, jouw mooiste lichaam. Als jij weer lekker in je vel zit dan ben ik gelukkig en is mijn missie geslaagd!

Kim Meijers Personal styling

Kleding ondersteunt jouw uitstraling. Een uitgebalanceerde kledingkast helpt daarbij. Benadruk wat er mooi aan je is en accentueer je sterke punten. Als jij je goed voelt dan ben je op je mooist.

Wie zijn wij - Kim Meijers
Kim Meijers

Weten wat bij je past, uitstralen wie je bent, een kast vol goede items en nooit meer een miskoop doen? Echt, het kan! Ik ga samen met mijn klant op zoek naar haar eigen stijl en mooiste garderobe. Personal is voor mij ook echt personal. Mijn aanpak is op maat, met eerlijk advies en concrete tips. Klik hier voor meer informatie.

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.