Anja van Dinter - Beleza

Wie zijn wij

BELEZA Sportstudio, schoonheidssalon, massages

Onze sport en afslankstudio is een uniek concept waarbij je zowel gebruik kan maken van onze afslankapparatuur als onze sportmogelijkheden. Warmtecabine, vacuüm loopband, infrarood trainingen, personal training met onze EMS Bodysuits en een stukje welness. Wij maken een persoonlijk plan voor jouw doelen

Beleza schoonheidssalon is gericht op anti-aging en huidverbetering door middel van gezichtsbehandelingen. Onze schoonheidsspecialiste werkt met de producten van Nimue en Synergie Skin, welke niet alleen op de huid maar ook in de huid werken. Door middel van peelings, een breed aanbod van gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en thuisproducten kunnen huidproblemen en huidveroudering zichtbaar verbeteren en/of verdwijnen. Ook geven wij massages in onze praktijk en aan huis.

Team Beleza Anja
Anja van Dinter

Mijn naam is Anja van Dinter, schoonheidsspecialiste en trotse eigenares van Beleza Schoonheidssalon, Huidinstituut en Massages. Met mijn passie voor huidverbetering en anti-ageing wil ik graag zoveel mogelijk mensen helpen een ‘stralende huid’ te krijgen! Samen met mijn team van schoonheidsspecialistes blijven wij altijd op zoek naar de nieuwste behandeltechnieken, om zo de beste behandelingen  te kunnen blijven aanbieden. Samen te werken aan een mooie huid of, in de aangrenzende afslankstudio, te werken aan een mooi lichaam, samen een band op te bouwen en samen te mogen genieten van het eindresultaat, dat is wat mij HAPPY maakt en dat is waarom ik mijn werk met zoveel liefde iedere dag kan doen!

Massages Eelco, Beleza Eindhoven
Eelco van Dinter

Mijn naam is Eelco van Dinter, Personal trainer & masseur van Beleza in Eindhoven. Na opleidingen in diverse massagetechnieken ben ik werkzaam geworden in het bedrijf van mijn zus Anja. Hierbij verzorg ik de EMS-trainingen en diverse massages, zoals de ontspanningsmassage, deep tissue en binnenkort ook sportmassages. Mijn doel is om u even heerlijk te laten ontspannen in drukke tijden en het bevorderen van de spieren. Heeft u lichamelijke problemen of veel last van stress? Dan kunnen wij daarbij helpen

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.