Couperose behandeling

Couperose behandeling

Heb je last van ontsierende rode adertjes in je gelaat en wil je hier graag zo snel mogelijk vanaf? Dan is de Couperose behandeling iets voor jou. Met couperose coaguleren gaan we de onflatterende bloedvaatjes blijvend te lijf. De rode verkleuring verdwijnt en je krijgt jouw eigen tint terug!

Blijvend resultaat dankzij couperose coaguleren

Couperose coaguleren is een doeltreffende behandeling die jou van deze rode adertjes af helpt. Het is één van de weinige methoden die couperose écht te lijf gaat. De bloedvaatjes die bij deze behandeling worden gedicht, blijven ook dicht. Hierdoor kunnen we je verzekeren van een blijvend resultaat. We kunnen echter niet voorkomen dat er nieuwe vaatjes ontstaan. Daarvoor is onderhoud en goede huidverzorging na couperose coaguleren behandeling noodzakelijk. Wij van Beleza Huidinstituut kunnen je hier alles over vertellen.  

De behandeling

Couperose coaguleren is een volledig veilige en zeer effectieve behandeling. De huidspecialist maakt gebruik van een fijn naaldje dat in de huidaandoening wordt gestoken. Het plekje wordt door middel van een elektrisch stroompje verhit en zo vernietigd. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt. Dit zorgt er ook voor dat het adertje na couperose coaguleren niet meer terugkeert. 

Na de behandeling

Na de behandeling ziet je huid rood en voelt deze een beetje warm aan. Er kunnen enkele korstjes ontstaan. Deze laten vanzelf los. Om een mooie wondgenezing na couperose coaguleren te bevorderen, is het belangrijk dat de korstjes vijf dagen droog blijven en er niet aan gekrabt wordt. Zoals hierboven aangegeven kunnen we helaas niet voorkomen dat de couperose elders ontstaat. Goede huidverzorging na couperose coaguleren is daarom aan te raden. 

Last van bloedblaasjes en spinvormige adertjes?

Met dezelfde methode kunnen we ook bloedblaasjes en spinvormige adertjes tegengaan. We werken dan precies hetzelfde als bij het coaguleren van couperose. Echter kan het herstelproces iets langer duren, afhankelijk van het plekje dat behandeld is. Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van de grootte en het aantal adertjes. Voorafgaand aan de behandeling informeren we je uitgebreid en na afloop krijg je nazorginstructies mee. 

­COUPEROSE COAGULEREN € 35 PER 10 MIN.

Meer weten over couperose coaguleren?

Heb je vragen of wil je meer weten over een Couperose behandeling ? Plan direct een afspraak in onze online agenda, of neem gerust contact op met Beleza huidinstituut & schoonheidssalon. 

Onze huid en schoonheidsspecialiste geven je graag meer informatie. 

Of klik hier voor al onze andere behandelingen.

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.