Deep Tissue Massage

Een deep tissue massage is een zeer stevige massage en richt zich vooral op het bindweefsel rondom je spieren. Dit bindweefsel vormt zich continu en het is belangrijk om het los te masseren, zodat er opnieuw ruimte ontstaat voor je spieren. Als je voor lange tijd in dezelfde houding zit, zorgt het bindweefsel tussen je spieren er voor dat je ‘vast’ komt te zitten in deze houding. Een deep tissue massage maakt het bindweefsel en je spieren losser, zodat je lichaam een stuk prettiger aanvoelt. Veel mensen associëren de deep tissue massage met een sportmassage.

Wat kun je verwachten van een Deep Tissue massage

De masseur maakt met de duimen, handpalm, vuisten, onderarm en elleboog langzame, maar krachtige en diepe bewegingen. De massage begint rustig om de spieren op te warmen. Daarna gaat de masseur opzoek naar pijnpunten in de spieren en wordt de druk opgevoerd met verschillende technieken. Deze massage kan naast ontspanning ook als pijnlijk worden ervaren door de diepe en stevige massagetechnieken, daarom zal onze masseur altijd vragen waar bij u de grenzen liggen. Een ding is zeker, na deze massage voelt het lichaam als herboren.

De effecten van een Deep Tissue Massage

Deze massage heeft verschillende gezondheidsvoordelen. Wanneer spieren chronisch verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep tissue massage kan deze blokkade opheffen. Littekenweefsel en verklevingen kunnen losgemaakt worden. Door spanning en stress te verminderen, verbetert je bloeddruk. En niet te vergeten: je lichaam maakt tijdens de massage serotonine aan, ook wel bekend als het ‘gelukshormoon’. Voordat je het weet zit je weer lekker in je vel.

Prijzen:

  • Deep Tissue massage 30 min – €27,50
  • Deep Tissue massage 45 min – €39,00
  • Deep Tissue massage 60 min – €50,00
  • Deep Tissue massage 90 min – €72,50
  • Deep Tissue massage 120 min – €95,00

Meer weten over massages?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden rondom massages in de regio Eindhoven? Neem gerust contact op met Beleza schoonheidssalon en massages. Of plan direct een afspraak in onze online agenda.

Tel: 06-20319086 / Mail: Info@beleza-eindhoven.nl 

klik hier voor al onze behandelingen en massages.

Deep Tissue massage, Beleza eindhoven

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.