Nimue Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging, huidherstel, anti-oxidatie en zonbescherming; waar je huid ook naar verlangt, de Nimue Derma-cosmeceutical gezichtsbehandelingen maken het mogelijk om de oorzaak van je huidprobleem te behandelen en niet enkel de symptomen!

Maak kennis met de verschillende effecten van een Nimue gezichtsbehandeling
  • Verjonging: dankzij ingrediënten die de natuurlijke fysiologische functie van je huid zodanig beïnvloeden dat de celdeling genormaliseerd wordt.
  • Herstel: met behulp van ingrediënten die de disbalans in je huid herstellen.
  • Anti-oxidanten: ingrediënten die de negatieve effecten van vrije radicalen vernietigen of neutraliseren.
  • Zonbescherming: dankzij zonnefilters en high-tech ingrediënten die de negatieve effecten van uv-stralen verminderen of voorkomen.

Een Nimue gezichtsbehandeling kan volledig naar jouw wensen en behoeften worden aangepast met behulp van de Super Fluids.

Nimue Lunchtime  € 58,00

Deze Nimue behandeling zorgt voor een korte oppepper van je huid. We bieden keuze uit twee gezichtsbehandelingen waarbij onze schoonheidsspecialiste bekijkt welke Nimue behandeling het beste past bij jouw huidtype:

  1. Een houtskool bruisende peeling die op je huid verwarmt. Deze diepreinigende peeling is geschikt voor alle huidtypes, maar vooral geschikt voor de huid die een dieptereiniging kan gebruiken. Het ontgift, oxygeneert en exfolieert je huid.
  2. Een lichte peeling met afsluitend een hyaluron gel.

Kennismakingsbehandeling met intake € 74,50

Geniet van een verzorgende basisbehandeling waarbij je huid goed gereinigd, gepeeld en in balans gebracht wordt. Deze Nimue behandeling heeft een verjongende en opbouwende werking, verwijdert de dode hoornlaag en stimuleert de levende huid.

Bio active gezichtsbehandeling € 84,50

Een verzorgende behandeling met een Super Fluid als aanvulling om de behandeling geheel op jouw huid af te stemmen. Deze Nimue behandeling heeft een verjongende en opbouwende werking, verwijdert de dode hoornlaag en stimuleert de levende huid.

Glycol 35% gezichtsbehandeling € 84,50

De glycol 35% is een dieper werkende peeling die in het teken staat van huidverjonging. Deze Nimue behandeling zorgt ervoor dat zonbeschadiging zich herstelt en rimpeltjes worden verfijnd dankzij glycolzuur. De behandeling is zeer effectief bij een doffe, vale huid. Met de aanvulling van een of twee Super Fluids wordt de behandeling geheel afgestemd op de behoeften van jouw huid.

Bio-lacto peeling € 84,50

De bio-lacto peeling is een geconcentreerde, oppervlakkige peeling, speciaal geformuleerd voor de huid met hyperpigmentatie. De peeling wordt in kuurverband gegeven.

TCA 7,5% € 84,50

TCA 7,5% is een oppervlakkige peeling met een eiwit vernietigende werking als het gaat om opeenhopingen van dode huidcellen. Deze Nimue behandeling is alleen werkzaam op oppervlakkige laagjes van de epidermis. Na twee tot drie dagen kan zichtbare vervelling plaatsvinden. De behandeling is geschikt bij anti-ageing, acne en een verwaarloosde dikke huid.

Anti- ageing gezichtsbehandeling € 94,50

Een Nimue behandeling speciaal voor de huid met rimpeltjes en zonbeschadiging. Je huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd met als doel: ultieme huidverjonging. De aanvulling met een of meerdere Super Fluids zorgt ervoor dat de behandeling geheel wordt afgestemd op de behoeften van jouw huid.

Meer weten over de verschillende vormen van Nimue gezichtsbehandelingen?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden rondom Nimue behandelingen in de regio Eindhoven? Neem gerust contact op met onze schoonheidsspecialiste van Beleza huidinstituut & schoonheidssalon. Of plan direct een afspraak in onze online agenda. 

Of klik hier voor al onze andere behandelingen.

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.