WISHPro Plus

WISHPro Plus is een innovatie op gebied van huidverjonging. Met deze 15 minuten durende behandeling voelt je huid als nieuw. Het effect is direct zichtbaar. De Wishpro Plus behandeling voelt aan als een ontspannende massage. Dus Ideaal om je eens lekker te laten verwennen door onze schoonheidsspecialiste.

Met een breed scala aan behandelopties kan WISHPro Plus afgestemd worden op jouw individuele behoefte. De techniek is aanbevolen voor de probleemhuid en de rijpe huid waarbij een direct anti-aging effect gewenst is. Er is voor ieder huidtype en behoefte wat wils!

WISHPro laat de behandelserums met actieve ingrediënten diep in de huid doordringen. Dit stimuleert de elastine- en collageenproductie, levert voedingsstoffen, ondersteunt de spiervezels én verbetert de hydratatie.

Binnenkort lees je er hier meer over! Lees hier onze blog over de opbouw van de huid om alles te weten te komen over de verschillende type huidlagen.

Meer weten over de behandeling?

Heb je vragen of wil je meer weten over WISHPro Plus? Plan direct een afspraak in onze online agenda, of neem gerust contact op met Beleza huidinstituut & schoonheidssalon. Onze huid en schoonheidsspecialiste geven je graag meer informatie. 

Of klik hier voor al onze andere behandelingen.

WISHPro Plus is een innovatie op gebied van huidverjonging. Deze  behandeling voelt als een ontspannen massage. Na slechts 15 minuten voelt je huid als nieuw. Beleza Eindhoven huidinstituut en schoonheidssalon

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.