Onze werkwijze

Het is onze missie om jouw huid te verbeteren, te verjongen en te laten stralen. Dit doen we door elke behandeling volledig op jouw huidtype of huidprobleem af te stemmen. Al na je eerste bezoek aan onze salon, zul je merken dat service en persoonlijke aandacht een belangrijk onderdeel zijn van onze werkwijze. We leggen je graag uit hoe we te werk gaan.

 

Jouw huid verdient de beste specialisten

Om jouw huid het allerbeste te kunnen bieden, werken we volgens de allerlaatste behandelmethodes en -technieken. Daarnaast werken we uitsluitend met zeer deskundige en gediplomeerde huidspecialisten. Dankzij jaarlijkse trainingen en opfriscursussen, verzekeren we je ervan dat we volledig up-to-date zijn als het gaat om anti-aging en huidverbetering.

Stap 1: persoonlijk behandelplan

Elke behandeling stemmen we volledig af op jouw huidtype of huidprobleem. Tijdens een gratis intakegesprek analyseren we de conditie van jouw huid. Dit doen we aan de hand van metingen, een collageenscan en een aantal leefstijlvragen. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Vervolgens bespreken we samen met jou de behandelingen en technieken die wij kunnen inzetten om je huid te verbeteren. Het behandelplan geeft je een indicatie van hoe onze specialisten jouw huid de komende periode zullen aanpakken.

Stap 2: wij willen je huid leren kennen

Schoonheid komt van binnenuit. Klinkt cliché, maar het is o zó waar. Wat we aan het huidoppervlak zien, is een proces van wat zich jaren eerder heeft afgespeeld in de diepere huidlagen. Om jouw huid beter te leren kennen, is een scan onmisbaar. Want, hoe meer wij over je huid weten, des te beter we je kunnen helpen! Tijdens de intake verrichten we verschillende metingen om de structuur en conditie van jouw huid te kunnen beoordelen. Zo zijn we nóg beter in staat om de beste behandeling voor jouw huid te adviseren.

Beleza Huidinstituut werkt uitsluitend met productlijnen en supplementen die passen binnen ons concept. Op basis van jouw wensen en de huidscan adviseren we je welke productlijn en supplementen het beste bij je passen.

Stap 3: de vervolgbehandeling(en)

Niets is zo verraderlijk als de huid. Onder invloed van het weer, hormonen, voeding, werk en leefstijl verandert jouw huid voortdurend. Dit betekent dat de behoefte van je huid per keer kan verschillen. Daarom beoordelen we bij elk bezoek je huid opnieuw. Telkens bekijken we of jouw behandelplan nog up to date is en op basis hiervan kiezen we de juiste behandelmethodes en technieken. Voorafgaand aan elke behandeling bespreken we met jou hoe we je huid gaan behandelen en waarom we voor de betreffende behandeling kiezen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je jouw huid met een gerust hart aan onze specialisten toevertrouwen.

Neem gerust contact met ons op of plan alvast je afspraak.

Heb je vragen over onze werkwijze? Stel ze gerust via het contactformulier of bel 06-51748986. Wil je graag direct een afspraak inplannen? Dat kan via onze online agenda. We zien je graag binnenkort bij Beleza huidinstituut.

Beleza Huidinstituut Werkwijze Mesotherapie

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.