Onze werkwijze

Schoonheid komt van binnenuit! Het is onze missie om jouw huid te verbeteren, te verjongen en te laten stralen.

Wij werken met de allerlaatste behandelmethodes en technieken. Al onze medewerksters zijn gediplomeerd en getraind, door jaarlijks nieuwe trainingen te volgen en opfriscursussen te volgen zorgen wij dat wij up-to-date blijven.

Tijdens het intakegesprek bekijken wij de conditie van jouw huid. Dit aan de hand van metingen, een collageenscan en een aantal leefstijlvragen. Op basis hiervan stellen wij een behandelplan op waarbij de behandelingen en technieken die wij kunnen inzetten om jouw huid te verbeteren besproken worden. Het behandelplan geeft jou een indicatie van hoe wij jouw huid de komende periode gaan aanpakken.

DE OPLOSSING VOOR EEN MOOIE STRALENDE HUID START VAN BINNENUIT

Hoe meer wij over jouw huid weten, des te beter wij jou kunnen helpen. Echter dringt een oog niet door tot de dieper gelegen huidlagen en is een huidscan onmisbaar om te kunnen zien wat er nog komen gaat. Wat we namelijk aan het huidoppervlak zien, is een proces van wat zich jaren eerder heeft afgespeeld in de diepere huidlagen. Met behulp van de collageenscan verrichten we verschillende metingen om de structuur en conditie van jouw huid te kunnen beoordelen. Wat wij zien met het blote oog en onze jarenlange ervaring wordt dan onderbouwd door objectieve feiten. Zo zien wij tijdig wat er nog komen gaat en kunnen wij dit proces vertragen of zelfs tegengaan. Hierdoor zijn wij nog beter in staat om de beste behandeling voor jouw huid te adviseren.

Wij werken uitsluitend met productlijnen en supplementen die passen binnen ons concept. Op basis van jouw wensen en de huidscan adviseren we je graag welke productlijn en supplementen het beste bij je passen.

De vervolgbehandeling

Bij ieder bezoek beoordelen we jouw huid weer. Niets is zo verraderlijk als de huid. Onder invloed van het weer, hormonen, voeding, werk en leefstijl verandert jouw huid. Dus de behoefte van jouw huid kan per keer verschillen. Wij kijken iedere keer of jouw behandelplan nog up to date is en op basis hiervan kiezen we de juiste behandelmethodes en technieken. Je krijgt tijdens iedere behandeling van te voren te horen hoe jouw huid behandeld wordt en waarom er voor de betreffende behandeling gekozen is.

Beleza Huidinstituut Werkwijze Mesotherapie

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.