Nimue behandelingen

De vier behandelprincipes van nimue

De Nimue Derma-cosmeceutical behandelfilosofie is gebaseerd op vier behandelprincipes. De actieve ingrediënten dragen bij aan deze processen in de huid. Hierdoor is het tegenwoordig mogelijk om de oorzaak van het huidprobleem te behandelen en niet enkel de symptomen!

  • Verjonging – ingrediënten die de natuurlijke fysiologische functie van de huid zodanig beïnvloeden dat de celdeling genormaliseerd wordt.
  • Herstel – ingrediënten die de disbalans in de huid herstellen.
  • Anti-oxidanten – ingrediënten die de negatieve effecten van vrije radicalen vernietigen of neutraliseren.
  • Zonbescherming – zonnefilters en high techingrediënten die de negatieve effecten van UV stralen verminderen of voorkomen.

De behandelingen van Nimue kunnen volledig naar behoeften aangepast worden met de Super Fluids.

Nimue Lunchtime  € 58,00

Een korte oppepper van de huid. Keuze uit 2 verschillende behandelingen waarbij gekeken wordt naar het huidtype welke behandeling het beste bij de huid past.

Houtskool bruisende peeling welke verwarmd op de huid. Deze diepreinigende peeling is geschikt voor alle huidtypes maar vooral geschikt voor de huid welke een diepte reiniging kan gebruiken. Het ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid.

Of, een lichte peeling met afsluitend een hyaluron gel.

Kennismakingsbehandeling met intake € 74,50

Een verzorgende basisbehandeling waarbij de huid goed gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht.

Heeft een verjongende en opbouwende werking. Verwijdert de dode hoornlaag stimuleert de levende huid. In de bio active zit een combinatie van drie zuren, glycolzuur, melkzuur en citroenzuur ofwel de Triple Acids.

Bio active facial € 84,50

Een verzorgende behandeling met een Super Fluid als aanvulling om de behandeling op maat te maken.  Heeft een verjongende en opbouwende werking. Verwijdert de dode hoornlaag stimuleert de levende huid. In de bio active zit een combinatie van drie zuren, glycolzuur, melkzuur en citroenzuur ofwel de Triple Acids.

Glycol 35% facial € 84,50

De glycol 35% is een dieper werkende peeling welke  op de verjonging werkt. Zorgt ervoor dat zonbeschadiging herstelt wordt en rimpeltjes worden verfijnt dankzij glycolzuur. Goed in te zetten bij een doffe, vale huid. Met de aanvulling van 1 of 2 Super Fluids maken we de behandeling op maat naar behoefte van de huid.

Bio-lacto peeling € 84,50

De bio-lacto peeling is een geconcentreerde, oppervlakkig peeling speciaal geformuleerd voor de huid met hyperpigmentatie. De peeling hoort in kuurverband gegeven te worden.

TCA 7,5% € 84,50

TCA 7,5% is een oppervlakkige peeling.  Heeft een eiwit vernietigende werking op opeenhopingen van dode huidcellen. Alleen werkzaam op oppervlakkige laagjes van de epidermis. Zichtbare vervelling kan plaatsvinden na 2 tot 3 dagen.
Geschikt bij anti-ageing, acne en een verwaarloosde dikke huid.

Anti- ageing facial € 94,50

Behandeling speciaal voor de huid met rimpeltjes en zonbeschadiging. De huid wordt optimaal gespeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging. De aanvulling met 1 of meerder Super Fluids zorgt ervoor dat de behandeling specifiek op de behoefte van de huid afgestemd wordt.

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.