Acne behandelingen

Zowel volwassenen als jongeren zijn bij Beleza in goede handen. Heb je last van acne, dan helpen we je hier graag op professionele en effectieve wijze zo snel mogelijk vanaf! Wist je dat de kosten voor jouw acne behandeling worden vergoed door de zorgverzekering?

Effectieve acne behandeling bij Beleza Huidinstituut

Heb je last van jeugdpuistjes, oftewel ‘Acne Vulgaris’? Dan begrijpen we bij Beleza Huidinstituut als geen ander dat je hier zo snel mogelijk vanaf wilt. Gelukkig zijn er verschillende manieren van acne behandeling mogelijk. Bij Beleza Huidinstituut ben je in goede handen voor een deskundige en effectieve acne behandeling.

Het behandeltraject

Acne Vulgaris is de officiële benaming voor jeugdpuistjes. Voordat we je kennis laten maken met de verschillende vormen van acne behandeling, leggen we je uit hoe acne ontstaat. Acne is een huidaandoening die wordt veroorzaakt door verstopping of ontsteking van de talgklieren, en kan zowel op jongere als op latere leeftijd voorkomen. Het ontstaat vaak onder invloed van hormonen, stress of voedingsmiddelen. Je huidtherapeut van Beleza gaat graag samen met jou het acne behandeling traject aan om je acne te laten verdwijnen.

Maak kennis met de verschillende vormen van acne behandeling

Voordat je een acne behandeling ondergaat, nodigen we je uit voor een intakegesprek. Tijdens deze afspraak legt een huidspecialist je de verschillende vormen van acne behandeling uit en adviseert je over thuisproducten/supplementen. Daarnaast leggen we uit welke voedingsmiddelen je beter kunt vermijden om jouw acne behandeling (sneller) aan te laten slaan. De kosten voor jouw acne behandeling worden vergoed door de zorgverzekering. Beleza huidinstituut beschikt over een AGB-code en is aangesloten bij ANBOS.

BEHANDELING ONDER 20 JAAR € 42,50
Een effectieve acne behandeling gericht op het reinigen van de huid.

BEHANDELING BOVEN 20 JAAR € 54,50
Een effectieve acne behandeling gericht op het reinigen van de huid.

NIMUE PEELING ACNE € 84,50
Een diep reinigende acne behandeling met een peeling gericht op de talgklieren. Na het verwijderen van de onzuiverheden wordt de behandeling afgesloten met het purifying mask.

PURIFYING FACIAL SYNERGIE € 75
Een diep reinigende en zuiverende acne behandeling. Deze behandeling bestaat uit een grondige, dubbele reiniging, gevolgd door een zachte exfoliëring met korund korrels. Na het verwijderen van onzuiverheden volgt een speciaal anti-oxiderend masker met zuivere mineralen. Voor een diep hydraterende werking sluiten we de acne behandeling af met het BioAlginate mask.

Meer weten over de behandeling?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden rondom acne behandeling? Neem gerust contact op met Beleza Huidinstituut. Onze specialisten geven je graag meer informatie.

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.