Houtskoolpeeling Eindhoven

Nimue Thermal Detox Peel met houtskool

De Nimue Thermal Detox Peel is een peeling gemaakt van onder andere houtskoolpoeder. Het is een effectieve, diepreinigende, ontgiftende en exfolierende behandeling. De peeling heeft een verwarmend effect wat tot diep in de huid voelbaar is, dit om de toevoer van zuurstof te verbeteren in de huid.

Wanneer de peeling in contact komt met de huid ontstaat er direct een bruisend effect. Dit zorgt voor een diepe reiniging waarmee het onzuiverheden en overtollige talg verwijdert. Daarnaast zitten er de volgende ingrediënten in;
Houtskoolpoeder zuivert en ontgift de huid. Het heeft een absorberende werking op onzuiverheden en vetten uit de poriën.
Het verwarmend mechanisme zorgt voor een verhoogde bloedtoevoer naar het huidoppervlak en geeft zuurstof en voedingsstoffen aan de huidcellen.
Pompoen enzymen exfoliëren op een zachte maar effectieve manier de huid van dode huidcellen waardoor voedingstoffen weer beter opgenomen kunnen worden.
Als laatste zitten er ook nog AHA zuren in om de huid op een milde manier te exfoliëren, AHA zuren zijn glycolzuur, citroenzuur en melkzuur.

Deze peeling is geschikt voor bijna alle huidtypes maar vooral geschikt bij;

 • Grove huidstructuur en/of poriën
 • Onzuiverheden en verstoppingen
 • Doffe teint
 • Fijne lijntjes en rimpels

De voordelen nog eens op een rijtje;

 • Vermindert de onzuiverheden en talg
 • Verfijnt de poriën
 • Verzacht de fijne lijntjes en rimpels
 • Verzacht de textuur van de huid en maakt de huid gladder
 • Zorgt voor een gelijkmatige teint
 • Geeft een gezonde uitstraling
 • Verbetert het vochtgehalte

Wil je weten wat deze peeling kan doen en of deze geschikt is voor jouw huid, neem dan contact met ons op. We informeren je graag persoonlijk.

Houtskoolpeeling

Zachte, schone huid en veel zwarte handdoekjes

Een nieuwe behandeling bij ons in de salon wil zeggen, uitproberen en ondergaan, joepie! Dit keer heb ik (Anja) de nieuwe peeling van Nimue uitgeprobeerd. Het is een houtskool peeling, dus inderdaad zo zwart als roet word je ervan.

Het is een heel apart gevoel wanneer de peeling aangebracht wordt. Het heeft een bruisend effect waardoor er belletjes ontstaan welke kapot ploppen op je huid. Dit geeft een licht kietelend gevoel. Daarna werd mijn huid langzaam warm en warmer en ook diep in mijn huid voelde ik de warmte. Nadat het bruisen gestopt was trok ook langzaam het warme gevoel weg.

Het resultaat een hele zachte en schone huid en heel veel zwarte handdoekjes!

Al met al een andere behandeling dan anders vooral door het verwarmend effect, maar wel heel fijn en ontspannen. Vooral een aanrader voor de onzuivere huid!

Nimue Thermal Detox Peel is te boeken onder de Nimue Lunchtime behandeling o.a. via de website.

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.