Massage-Beleza

Nieuw bij Beleza: Ontspanningsmassage.

Zoals wij al hadden aangekondigd zou bij heropening van schoonheidssalon Beleza in Eindhoven een nieuw onderdeel worden toegevoegd. En nu is het dan zover. Vanaf begin maart bieden wij ontspanningsmassages aan naar u wens. Een volledige fullbody massage door onze masseur Eelco. Of toch liever een nek-schouder-rug massage voor u vastzittende spieren?

DE ONTSPANNINGSMASSAGE

Kalmerende strijkingen, rustige knedingen en aromatische oliƫn die het lichaam en de geest volledig kalmeren. De ontspanningsmassage is mild van aard en is bedoeld voor iedereen die van een heerlijke tijd zonder gedachten en lichamelijk ontstressen wilt genieten. De ontspanningsmassage heeft niet als doel je dieper gelegen spieren te herstellen maar werkt uitsluitend in de buitenste lagen van het spierweefsel. Het tempo en de druk tijdens de ontspanningsmassage liggen ook lager.

Klik hier voor alle informatie over onze massages. Of boek hier direct uw online afspraak.

Tel: 06-20319086 / Mail: Info@beleza-eindhoven.nl 

klik hier voor al onze andere behandelingen.

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.