Beleza ervaring Kim Meijers

Kim

“Als personal stylist besef ik dat ik in the picture sta. Niet alleen mijn outfit maar ook mijn gezicht is mijn visitekaartje. Jaren geleden was mijn huid grauw en zat ik vol met pukkels die ik op mijn beurt weer kapot krabde. Dat zag er niet erg jofel uit. Ik ben toen naar Hesters Skincare gegaan en door haar Nimue behandelingen in combinatie met de thuisproducten van Nimue kreeg ik een stralende huid. In 2015 gaf Hester het stokje over aan Anja. En daar waar Hester gestopt is, gaat Beleza huidinstituut verder. Mijn huid had eerst verbetering nodig, dat is gelukt, nu werk ik samen met Beleza aan mooi oud worden. En dat gaat fantastisch. Steeds passen we mijn behandeling en producten aan aan wat mijn huid nodig heeft. Zo mocht ik een keer de Scarlet-S RF behandeling ervaren, ik ben er enorm van onder de indruk. Mijn huid heeft een mooie teint, is licht gelift en mijn rimpels en fijne lijntjes zijn een heel stuk minder zichtbaar.
Ik krijg regelmatig complimenten over mijn huid en ik beveel dan ook iedereen Beleza aan! Want niet alleen voor mij is mijn gezicht onderdeel van mijn visitekaartje dat geldt eigenlijk voor iedereen …”

Kim schreef een blog over haar ervaring met Nimue. Deze blog lees je hier.

Oud worden we toch maar dan wel zo mooi mogelijk als het aan mij ligt!

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.