Synergie Skin Facials

De Synergie Skin Facials bestaan uit verschillende huidverbeterende Facials. Door de combinatie van moderne cosmeceutische wetenschap met geavanceerde technologieën en technieken, zijn deze weldadige behandelingen in staat verschillende huidproblemen aan te pakken en de huid weer in Synergie te brengen!

Bij onderstaande behandelingen staat beschreven voor welke huidtype/huidprobleem de behandeling geschikt is. Voor het mooiste resultaat wordt de ene keer een facial uitgevoerd afwisselend met een peeling de keer erop.

Cellulair Repair Facial € 75

Een voedende en hydraterende behandeling waarmee vocht en huideigen oliën worden aangevuld voor een droge vochtarme huid.

Deze hydraterende en herstellende facial start met een grondige dubbele reiniging, gevolgd door een zachte exfoliering met de micordermabrasie korund korrel. Gestabiliseerd retinol (vit. A) en niacinamide (vit. B) worden in de huid gemasseerd om de aanmaak van ceramide (lipiden/ vetten) te stimuleren, de proteïnen van de opperhuid te helpen opbouwen en cellulaire processen te stimuleren. Daarna wordt het BioAlginate masker aangebracht om de essentiële vitaminen in de diepere huidlagen te laten doordringen

Retinol Enzyme Facial € 58

Een synergetische blend van gestabiliseerd retinol en fruitenzymen van ananas en papaya om de balans te herstellen en te verfijnen. Geschikt voor alle huidtypen.

Deze doelgerichte facial start met een grondige dubbele reiniging om de huid voor te berieden en onzuiverheden te verwijderen. Een herstellende exfoliering met de krachtige werking van gestabiliseerde retinol en enzyme- ingrediënten zorgen ervoor dat de gezonde huid tevoorschijn komt en de celfuncties gereset worden.
Daarna worden niacinamide, DNA-reparerende peptiden ingrediënten op de huid aangebracht, die de opperhuid herstellen en de immuniteit van de huid stimuleren. Het BioAlginate masker wordt gebruikt om de actieve ingrediënten diep in de onderste huidlagen te laten doordringen.

Vitamin Infusion Facial € 75

Een gezichtsbehandeling voor diegene die last hebben van huidveroudering, hyperpigmentatie en schade aan de huid door externe factoren.

De Vitamin Fusion hydrateert intensief, geeft direct meer stevigheid en een frisse look aan elk huidtype. Een krachtige infusie van biologische actieve peptiden, essentiële vitamines en mariene biotechnologie zorgen voor een zichtbare en cellulaire verbetering van alle huidtypen en huidproblemen. Deze vitamines worden diep in de huid gesluisd. De behandeling wordt afgerond met een verkwikkende gezichtsmassage om de vermoeide huid te hydrateren en te herstellen.

Advanced Anti-ageing Facial € 75

Een zeer effectieve behandeling gericht op het tegengaan van zichtbare tekenen van huidveroudering.

De ultieme anti-ageing behandeling. De behandeling start met een grondige dubbele reiniging, gevolgd door een zachte exfoliering met microdermabrasie korund korrels. Een krachtige dosis gestabiliseerd retinol, peptiden en mariene bio-technologische ingrediënten worden in de huid gebracht, gevolgd door een intensief masker, volgepakt met probiotica, niacinamide, ontstekingsremmende en anti-oxidante bestanddelen.
Met de ‘ Synergie Skin 2 maskers therapie’ wordt het geheel diep in de lagere huidlagen gebracht, o.a. met het verstevigende BioAlginate masker. Na deze infusie, wordt een intensieve behandeling met een olie gedaan. Deze olie met zuivere squaleen van olijf wordt in de huid ingemasseerd. Tenslotte zorgt een dunne laag met zinkoxide ervoor dat de huid beschermd is tegen de schadelijke invloed van de zon.

Radiance Facial € 58

Een zeer effectieve gezichtsbehandeling welke hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint tegengaat.

Deze facial is ontwikkeld om de oorzaak van hyperpigmentatie aan te pakken en corrigeert de verkleuringen in de huid op celniveau. De behandeling start met een grondige dubbele reiniging, gevolgd door een zachte exfoliering met microdermabrasie korund korrels.
Verschillende krachtige tyrosine  (aminozuur) remmende peptiden en L-ascorbinezuur (vit. C) worden gemengd en direct op de huid aangebracht voor een krachtige werking. Tenslotte zorgt een dunne laag met zinkoxide ervoor dat de huid beschermd is tegen de schadelijke invloed van de zon.

Barrier Repair facial € 75

Een herstellende facial speciaal ontwikkeld om geïrriteerde, ontstoken en rode huid te kalmeren en te herstellen.

Deze zachte, verjongende behandeling start met een grondige dubbele reiniging om de huid voor te bereiden en onzuiverheden te verwijderen. De huid wordt daarna behandeld met niacinamide ( vit. B) om de proteïnen in de huidlaag te herstellen en de immuniteit van de huid te ondersteunen. Een herstellend masker, vol met probiotica, vit B3, ontstekingsremmers en anti-oxidanten, repareert de huidbalans. Daarna word een olie met squaleen in de huid ingemasseerd, gevolgd door een moisturiser die roodheid en irritatie tegengaat. Tenslotte zorgt een dunne laag zinkoxide ervoor dat de huid beschermd is tegen de schadelijke invloed van de zon.

Synergie Skin Peels

Enzyme Hydropeel € 75

De Enzyme Hydropeel is de perfecte instap-peeling voor elk huidtype.

Deze mix van papaya enzymen en 15% melkzuur zorgt voor een stimulans van de celvernieuwing en geeft de huid een zachte, volle en gehydrateerde uitstraling met een natuurlijke glow.

Lactic Brightening & Hydrating Peel € 75

Deze peel is een zeer actieve, maar milde chemische exfoliërende behandeling.

Deze peeling versterkt de natuurlijke huideigen vochtbalans, remt de productie van tyrosine en stimuleert  de celdeling van de stamcellen, waardoor een betere hydratatie, gelijkmatigere teint en gezonde gloed ontstaat.

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.