Rug-Schouders-Nek Massage

Een drukke kantoorbaan, veel zitten, verkeerde houding of zwaar fysiek werk. Het is vaak een oorzaak bij problemen die voorkomen bij de rug, nek en/of schouders. De rug-,schouders en nekmassage biedt een oplossing voor deze klachten en is zowel ontspannend als intensief. Met speciale massagetechnieken worden de stijven spieren los gemasseerd en de pijn verlicht. Met een rug-, schouders- en nek massage zorg je ervoor dat de spieren ontspannen, botten, pezen en weefsels flexibel blijven en dat lichamelijke pijn vermindert.

Waarom een Rug-Schouders-Nek massage

Spanning manifesteert zich al gauw tussen de schouderbladen en in het nekgebied. Daarnaast kunnen stress, een verkeerde houding en weinig beweging leiden tot flinke spierspanningen en verkrampingen. Wanneer je deze problemen niet aanpakt en je spieren overbelast, ontstaan er op den duur aanhoudende pijnklachten. Zo kunnen er bijvoorbeeld hoofdpijnklachten ontstaan doordat de spieren in de nek, rug en schouders te gespannen zijn en uiteindelijk spierknopen vormen. De rug-,schouders en nekmassage zorgt voor een betere bloedcirculatie en voor meer aanvoer van zuurstof naar de weefsels toe. Zo worden afvalstoffen beter afgevoerd en zal de pijn verminderen doordat weefsels beter in staat zijn om zichzelf te herstellen. Laten we ook vooral niet vergeten dat deze massage ook heel ontspannend voor lichaam en geest werkt wanneer je geen klachten hebt.

Wat kun je verwachten van een Rug-Schouders-Nek massage

Deze rug-, schouders- en nekmassage is een relatief korte (maar intensieve) massage van tussen de 30 en 60 minuten. De spieren worden tijdens deze massage losgemaakt, waardoor pijn in de nek, rug of schouders verlicht wordt. De technieken die veelal gebruikt worden bij de rug-, schouders en nek massage zijn strijkingen. knedingen en deep tissue-technieken. Soms worden de armen bij deze massage meegenomen, omdat de pijn in de nek en schouders kunnen uitstralen naar de armen. Onze masseur zal in overleg met u de best geschikte massage samenstellen. De aanbevolen tijdsduur is 30 tot 60 minuten. Indien u toch langer wilt genieten van deze massage is dat uiteraard mogelijk.

Prijzen:

  • Rug-, schouders,- nekmassage 30 min – €27,50
  • Rug-, schouders,- nekmassage 45 min – €39,00
  • Rug-, schouders,- nekmassage 60 min – €50,00
  • Rug-, schouders,- nekmassage 90 min – €72,50
  • Rug-, schouders,- nekmassage 120 min – €95,00

Meer weten over massages?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden rondom massages in de regio Eindhoven? Neem gerust contact op met Beleza schoonheidssalon en massages. Of plan direct een afspraak in onze online agenda.

Tel: 06-20319086 / Mail: Info@beleza-eindhoven.nl 

klik hier voor al onze behandelingen en massages.

Massage-Beleza

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.