PRX peeling

PRX peeling No-Needle-Skin-Booster

Een nieuwe behandelmethode zonder gebruik van naalden en met direct zichtbaar resultaat. Directe oppepper voor de huid en natuurlijke anti-aging behandeling. Een ideale behandeling, ook tijdens de zomer omdat het de huid revitaliseert zonder deze te beschadigen.

De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperioxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur.

De unieke combinatie zet de huid aan tot het regenereren (vernieuwen) en herstelt haar verloren uitstraling en elasticiteit. Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren en zorgt voor een voortdurende stimulatie en aanmaak van collageen en elastine vezels. De twee stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen.

De PRX peeling zorgt voor:

  • Intensieve hydratatie
  • Herstelt verloren uitstraling en elasticiteit
  • Verbetert de huidstructuur en de conditie van de huid
  • Geeft de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen
  • Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren
  • Aanmaak van collageen en elastinevezels

De PRX behandeling kan eenmalig ingezet worden voor een Skin Boost! Revitaliseert de huid van binnenuit. Geeft de huid direct een intense boost en help de natuurlijke glans van de huid te herstellen. Na één behandeling voelt de huid gladder en steviger.

Voor de verouderde en verslapte huid geeft de peeling een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddelde 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt aan voor een aantal maanden, afhankelijk van de leefstijl.

PRX behandeling € 110

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.