Plasma ooglifting

D.A.S. Plasma

Dermo Ablation Surgery is een revolutionaire technologie die gebruik maakt van lange golf radiofrequentie. Het systeem creëert een plasma effect en behandelt de huid zonder beschadiging aan het omliggende weefsel.

Bij een Dermo Ablatie behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog met geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Door een serie van aanrakingen trekken de huidvezels direct samen en ontstaat een liftend effect. Een behandeling met plasma zorgt tegelijkertijd voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels gestimuleerd. Dit effect geeft een extra boost in stevigheid en volume in de behandelde gebieden.

Het alternatief voor chirurgische ingrepen zoals:

  • Niet chirurgische oogliftcorrecties boven en onder het oog
  • Rimpelvervaging
  • Huidverstrakking
  • Kraaienpootjes
  • Lijnen rondom de mond

Door de gecontroleerde techniek kan er met veel precisie gewerkt worden zonder omliggende weefsels te beschadigen. Hierdoor is de hersteltijd korter dan bij chirurgische ingrepen. Wij werken bij deze behandelingen met een verdovende crème.

Voorafgaand aan een plasma behandeling houden wij een intake gesprek. Waarin besproken wordt wat er  verwacht kan worden tijdens en na de behandeling.
Doorgaans zijn er een tot twee behandelingen nodig met daartussenin een periode van zes weken.

Prijs per behandeling

Ooglifting boven het oog € 275
Ooglifting onder het oog € 199
Ooglifting onder het oog met kraaienpootjes € 275
Kraaienpootjes € 199
Lijntjes rondom de mond €199
Lijntjes rondom de mond met neus lippenplooi €250
Lijnen zijkant oor €199

Wanneer er een 2e behandeling/nabehandeling nodig is kan dit 6 weken na de 1e behandeling. De prijs van de 2e behandeling is de helft.

Beleza Plasma lifting

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.