D.A.S. Plasma ooglift

Wil jij weer met een frisse, open blik de wereld in kijken? Beleza huidinstituut in Eindhoven laat je kennismaken met D.A.S. plasma ooglift: een revolutionaire oogliftmethode waar geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas komen.

Een stralende en open oogopslag dankzij D.A.S. plasma ooglift.

Dermo Ablation Surgery (D.A.S.) is een revolutionaire technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van lange golf radiofrequentie. Het systeem creëert een plasma effect en behandelt je huid zonder beschadiging aan het omliggende weefsel.

Bij een  plasma ooglifting wordt ongewenst huidweefsel op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog met geladen plasma die je huid puntsgewijs aanraakt. Door een serie van aanrakingen trekken de huidvezels direct samen en ontstaat het liftende effect dat jou die stralende oogopslag geeft. Een  plasma ooglift zorgt tegelijk voor bio stimulatie in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels gestimuleerd. Dit effect geeft een extra boost in stevigheid en volume in de behandelde gebieden.

Een D.A.S. plasma ooglift is hét alternatief voor chirurgische ingrepen zoals:

  • Niet chirurgische oogliftcorrecties boven en onder het oog
  • Rimpelvervaging
  • Huidverstrakking
  • Kraaienpootjes
  • Lijnen rondom de mond
D.A.S. plasma ooglift

Dankzij de gecontroleerde techniek van de D.A.S. plasma ooglift kan er met veel precisie worden gewerkt zonder omliggend weefsel te beschadigen. Hierdoor is de hersteltijd korter dan bij chirurgische ingrepen. Jouw deskundige specialist van Beleza Huidinstituut gebruikt bij het uitvoeren van een  ooglift een verdovende crème.

Tijdens een intakegesprek voorafgaand aan een plasma ooglift bespreken we wat je kunt verwachten tijdens en na de behandeling. Doorgaans zijn een tot twee behandelingen nodig met daartussenin een periode van zes weken.

Prijs per behandeling
Ooglift boven het oog € 275
Ooglift onder het oog € 199
Ooglift onder het oog met kraaienpootjes € 275
Kraaienpootjes € 199
Lijntjes rondom de mond € 199
Lijntjes rondom de mond met neus lippenplooi € 250
Lijnen zijkant oor € 199

Wanneer een tweede behandeling/nabehandeling nodig is, kan deze zes weken na de eerste behandeling worden uitgevoerd. De prijs van de tweede behandeling is de helft van de kosten voor de eerste behandeling.

Meer weten over een D.A.S. plasma ooglifting?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden rondom een D.A.S. plasma ooglifting? Plan direct een afspraak in onze online agenda, of neem gerust contact op met Beleza huidinstituut & schoonheidssalon. Onze huid en schoonheidsspecialiste geven je graag meer informatie. 

Of klik hier voor al onze andere behandelingen.

D.A.S. Plasma ooglifting - Beleza huidinstituut en schoonheidssalon Eindhoven

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.