Plasma huidoneffenheden

D.A.S. Plasma voor huidoneffenheden

Dermo ablation surgery is een revolutionaire technologie die gebruik maakt van lange golf radiofrequentie. Het systeem creëert een plasma effect en behandelt de huid zonder beschadiging aan het omliggende weefsel.

Bij een behandeling met de D.A.S. wordt het ongewenste huidweefsel op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog met geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. De laag voor laag techniek zorgt dat er met veel precisie gewerkt kan worden om de oppervlakkige lagen van de huid te verwijderen. Huid-oneffenheden kunnen zo snel, nauwkeurig en doeltreffend worden verwijderd zonder het gezonde weefsel te beschadigen.

Dermo ablation surgery is de methode om cosmetische huidaandoeningen te behandelen zoals:

  • Fribromen (steelwratjes)
  • Epidermale naevus
  • Ouderdomswratten
  • Pigmentvlekken
  • Goedaardig huidkleurige bultjes
  • Bultjes rondom de oogleden
  • Xantalasma

Door de gecontroleerde techniek kan er met veel precisie gewerkt worden zonder omliggende weefsels te beschadigen. Het is een veilige methode welke direct effect geeft en geen littekenvorming veroorzaakt. Wij werken bij deze behandelingen met een verdovende crème.

Voorafgaand aan een plasma behandeling houden wij een intakegesprek. Waarin besproken wordt wat er verwacht kan worden tijdens en na de behandeling. Doorgaans is een behandeling genoeg.

Prijzen huidoneffenheden verwijderen

Tot 15 minuten € 55 Tot 30 minuten € 85 Tot 45 minuten € 115

resultaat

Plasma huidoneffenheden steelwratjes voor
Plasma huidoneffenheden steelwratjes na

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.