Microneedling

Microneedling is een behandeling gericht op huidverbetering. Een roller met zeer fijne naaldjes perforeert op uiterst gecontroleerde wijze minuscule gaatjes in de huid. De huid gaat zich herstellen waardoor er collageen en elastine aangemaakt wordt, de huid wordt weer vol en stevig. De werkzame stoffen welke na de behandeling worden aangebracht kunnen optimaal opgenomen worden door de huid.

Microneedling is een aanvullig op een behandeling. De werkstoffen welke gebruikt worden na de needling worden op de huid afgestemd. De microneedling wordt vaak in kuurverband aangeraden om de vier tot zes weken.

Microneedling € 98

Een diepte reiniging met daaropvolgende een peeling om de huid klaar te maken voor de needling. Na de neelding gebruiken we een serum afgestemd op het huidtype, afsluitende een BioAlginate mask  voor een diepe hydraterende, verzachtende en voedende werking.

MICROROLLER € 29,95 wordt aangeschaft bij de eerste behandeling. Deze is geschikt voor vijf behandelingen (voor dezelfde persoon). De roller wordt na iedere behandeling op de juiste wijze gesteriliseerd.

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.