Microneedling

Wil je graag een gladde en frisse huid of een mooiere huidstructuur? Minder zichtbare rimpels en lijntjes? Heb je last van (acne)littekens en of zie je graag een aantal pigmentvlekken verdwijnen? Dan is de kans groot dat we je kunnen helpen met behulp van microneedling. Het effect van de behandeling is direct zichtbaar!

Microneedling voor een stralende en gladde huid

Microneedling is een behandeling gericht op huidverbetering. Op uiterst gecontroleerde wijze perforeert een roller met zeer fijne naaldjes minuscule gaatjes in je huid. De werkzame stoffen die we na een microneedling behandeling op je huid aanbrengen, worden optimaal opgenomen. Het gevolg is dat jouw huid zich gaat herstellen, waardoor collageen en elastine wordt aangemaakt. Hierdoor wordt je huid weer vol en stevig.

Geheel afgestemd op jouw huidtype

Microneedling wordt toegepast als aanvulling op een behandeling. Het serum dat gebruikt wordt na de behandeling stemmen we geheel af op jouw huidtype. Voor het beste resultaat wordt microneedling vaak in kuurverband aangeraden, om de vier tot zes weken.

MICRONEEDLING € 98

Geniet van een dieptereiniging met daaropvolgend een peeling om je huid klaar te maken voor microneedling. Na de behandeling gebruiken we een serum dat geheel is afgestemd op jouw huidtype. We sluiten af met een BioAlginate mask voor een diepe, hydraterende, verzachtende en voedende werking.

MICROROLLER € 29,95

De microroller dient te worden aangeschaft bij de eerste behandeling. Deze is geschikt voor vijf microneedling behandelingen (voor dezelfde persoon). De roller wordt door ons na elke behandeling op de juiste wijze gesteriliseerd.

Meer weten over microneedling?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden rondom microneedling in de regio Eindhoven? Neem gerust contact op met Beleza Huidinstituut. Onze specialisten geven je graag meer informatie.

Bekijk ook de Dermapen behandeling

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.