Beleza behandeling Microdermabrasie

Microdermabrasie

Last van pigmentvlekken, grove poriën, acne, een ongelijkmatige huid, fijne lijntjes, of een beschadigde huid door de zon? Microdermabrasie biedt uitkomst.

Een intensieve peeling voor een jonge en frisse huid

Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Microdermabrasie verbetert je huid en houdt hem in goede conditie. Na een microdermabrasie behandeling oogt je huid direct frisser, egaler en jonger. We passen een techniek toe waarbij microkristalletjes over je huid worden geschraapt. Op een veilige manier verwijderen we de dode cellen van je huid. De behandeling is het beste te omschrijven als een intensieve peeling.

Een prachtige, egale huid dankzij microdermabrasie

We leggen je graag uit wat je kunt verwachten van een behandeling. Bij microdermabrasie worden microkristallen op jouw huid gespoten. Vervolgens wordt je huid gepolijst en geëgaliseerd. De nieuwe ‘levende’ huid die onder de dode huidcellen tevoorschijn komt, is zacht, glad en gezond. Deze huid neemt voedingsstoffen uit huidverbeterende producten gemakkelijk op en zet zelf weer aan tot productie van nieuwe huidcellen. Na een  behandeling herstelt je huid zichzelf in een aantal dagen.

De behandeling is in te zetten bij:

  • Pigmentvlekken
  • Vergrote/grove poriën
  • Acne
  • Ongelijkmatige huid
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentatie problemen
  • Door de zon beschadigde huid
Een microdermabrasie behandeling geheel afgestemd op jouw huid

Voordat je een behandeling ondergaat, nodigen we je uit voor een intakegesprek. Tijdens deze afspraak analyseert een van onze schoonheidsspecialistes je huid nauwkeurig. Vervolgens brengt zij haar advies uit over het aantal  behandelingen dat nodig is voor een effectief resultaat. Afhankelijk van je huidconditie en je wensen, raden wij een kuur aan van vier tot tien microdermabrasie behandelingen. Tijdens het intakegesprek legt onze specialist ook uit wat de nabehandeling inhoudt.

MICRODERMABRASIE € 75
We starten met een intensieve reiniging, gevolgd door de microdermabrasie. Je huid wordt met behulp van de cold hammer gekalmeerd en afgekoeld. Vervolgens brengen we een serum en een masker aan, waardoor de werkzame ingrediënten goed in je huid kunnen trekken. Het serum en masker worden afgestemd op jouw persoonlijke huidtype.

MICRODERMABRASIE I.C.M. DE WISH PRO € 90
We starten met een intensieve reiniging, gevolgd door de microdermabrasie. Je huid wordt met behulp van de cold hammer gekalmeerd en afgekoeld. Vervolgens sluizen we door middel van de Wish Pro een actief serum in je huid. De ledverlichting van de Wish Pro zorgt ervoor dat de werkstoffen diep in je huid doordringen. Het ampul stemmen we af op jouw persoonlijke huidtype. Microdermabrasie i.c.m. de Wish Pro is een intensieve behandeling met direct zichtbaar resultaat. Meer informatie over de Wish Pro is te vinden bij de behandelingen.

Meer weten over de behandeling?

Heb je vragen of wil je meer weten over microdermabrasie? Plan direct een afspraak in onze online agenda, of neem gerust contact op met Beleza huidinstituut & schoonheidssalon. Onze huid en schoonheidsspecialiste geven je graag meer informatie.

Of klik hier voor al onze andere behandelingen.

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.