Microdermabrasie

Een techniek waarbij microkristalletjes over de huid worden geschraapt. De behandeling is het beste te omschrijven als een intensieve peeling. Bij een microdermabrasie verwijderen we op een veilig manier de dode huidcellen van de buitenste laag van de huid.

Doordat de microkristallen vanuit het mondstuk op de huid gespoten worden, wordt de huid gepolijst en wordt geëgaliseerd . Waardoor producten veel beter worden opgenomen

De nieuwe ‘levende’ huid die daaronder tevoorschijn komt, is zacht, glad en gezond. De huis is dan in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen, wordt actiever en zet zelf weer aan tot productie van nieuwe huidcellen. De huid herstelt zichzelf in een aantal dagen.

Microdermabrasie is in te zetten bij:

• Pigmentvlekken
• Vergrote/grove poriën
• Acne
• Ongelijkmatige huid
• Fijne lijntjes
• Pigmentatie problemen
• Door de zon beschadigde huid

Tijdens het intakegesprek bespreken we het aantal behandelingen welke nodig zijn voor een effectief resultaat. Afhankelijk van de huid adviseren wij een kuur van vier tot tien behandelingen. Dit hangt af van de huidconditie en de wensen. Ook wordt de nabehandeling besproken.

Prijs per behandeling

Microdermabrasie € 75

Er wordt gestart met een intensieve reiniging, gevolgd door de micordermabrasie. De huid wordt door middel van de cold hammer gekalmeerd en afgekoeld. Vervolgens wordt een serum en masker aangebracht waardoor de werkzame ingrediënten goed in de huid kunnen trekken. Het serum en masker worden op het huidtype afgesteld.

Microdermabrasie i.c.m. de Wish Pro € 90

Er wordt gestart met een intensieve reiniging, gevolgd door de micordermabrasie. De huid wordt doormiddel van de cold hammer gekalmeerd en afgekoeld. Vervolgens sluizen we door middel van de Wish Pro een actief serum in de huid. Door de Ledverlichting van de Wish pro komen de werkstoffen diep in de huid (meer informatie over de Wish is te vinden bij de behandelingen). Het ampul stemmen we af op het huidtype. Een intensieve behandeling met direct zichtbaar resultaat.

Beleza behandeling Microdermabrasie

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.