Mesotherapie

Zie je jouw huid elk jaar een beetje ouder worden, en zou je willen dat het huidverouderingsproces preventief wordt aangepakt? Deze verjongende oppepper komt de conditie van je huid ten goede. En daarmee krijgt niet alleen je huid, maar ook je uitstraling een boost!

Mesotherapie

Mesotherapie gaat preventief de verschijnselen van het huidverouderingsproces tegen. Het is een behandeling voor jong en oud die de algehele huidconditie verbetert. Een mesotherapie behandeling bestaat uit een rijk gevulde cocktail van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. Terwijl je cellen optimaal worden gevoed, krijgt je huid dankzij de hoog gedoseerde ingrediënten een ongekende boost. Merk je dat het verouderingsproces van je huid door de jaren heen sterk is toegenomen, en wil je je huid graag een heerlijke oppepper geven? Dan biedt mesotherapie uitkomst.

Mesotherapie is inzetbaar voor:

  • Rimpels 
  • Fijne lijntjes 
  • Huidverstrakking 
  • Grove huidstructuur 
  • Dehydratie van de huid 
Mesotherapie: de behandeling

Tijdens een mesotherapie behandeling werken we met een zogeheten meso-gun. Door middel van kleine injecties brengt de meso-gun verschillende werkzame stoffen in je huid, waardoor de probleemgebieden doelgericht en effectief worden aangepakt. Door het inbrengen van hyaluronzuur en vitamine cocktails wordt de algehele conditie van je huid verbeterd. Is mesotherapie iets voor jou? 

MESOTHERAPIE – GELAAT € 150
MESOTHERAPIE – GELAAT EN HALS € 200

Meer weten over de behandeling?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden rondom mesotherapie in de regio Eindhoven? Neem gerust contact op met Beleza Huidinstituut. We geven je graag meer informatie.

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.