Mesotherapie

Zie je jouw huid elk jaar een beetje ouder worden, en zou je willen dat het huidverouderingsproces preventief wordt aangepakt? De Mesotherapie geeft je een verjongende oppepper en komt de conditie van je huid ten goede. En daarmee krijgt niet alleen je huid, maar ook je uitstraling een boost!

Mesotherapie

Mesotherapie gaat preventief de verschijnselen van het huidverouderingsproces tegen. Het is een behandeling voor jong en oud die de algehele huidconditie verbetert. Een  behandeling bestaat uit een rijk gevulde cocktail van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. Terwijl je cellen optimaal worden gevoed, krijgt je huid dankzij de hoog gedoseerde ingrediënten een ongekende boost. Merk je dat het verouderingsproces van je huid door de jaren heen sterk is toegenomen, en wil je je huid graag een heerlijke oppepper geven? Dan biedt deze therapie uitkomst.

Mesotherapie is inzetbaar voor:

  • Rimpels 
  • Fijne lijntjes 
  • Huidverstrakking 
  • Grove huidstructuur 
  • Dehydratie van de huid 
Mesotherapie: de behandeling

Tijdens een behandeling werken we met een zogeheten meso-gun. Door middel van kleine injecties brengt de meso-gun verschillende werkzame stoffen in je huid, waardoor de probleemgebieden doelgericht en effectief worden aangepakt. Door het inbrengen van hyaluronzuur en vitamine cocktails wordt de algehele conditie van je huid verbeterd.

GELAAT € 150
GELAAT EN HALS € 200

Meer weten over de Mesotherapie behandeling?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden rondom mesotherapie in de regio Eindhoven? Plan direct een afspraak in onze online agenda, of neem gerust contact op met Beleza huidinstituut & schoonheidssalon. Onze huid en schoonheidsspecialiste geven je graag meer informatie. 

Of klik hier voor al onze andere behandelingen.

Mesotherapie, Beleza schoonheidssalon en huidinstituut Eindhoven

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.