Kennismaking & analyse

Jouw huidprobleem oplossen of een jongere frissere uitstraling krijgen? Door middel van een uitgebreide diagnose van jouw huid, laten wij zien wat wij voor jou kunnen betekenen om samen te zorgen dat jij een stralende huid krijgt.

Huidverbetering is alleen mogelijk als er voldoende informatie is over je huid. Daarom werken wij met een kennismakingsbehandeling, in deze behandeling verzamelen we zoveel mogelijk informatie over jouw huid. Maar leer jij ons ook kennen, zodat je ook met een vertrouwd en goed gevoel bij ons in de stoel ligt!

We starten met een huidanalyse en een aantal leefstijlvragen. De huidanalyse maken we onder andere door een collageenscan te maken. Deze scan laat de diepere huidlagen zien, waardoor we in de huid kunnen kijken. Ook horen we graag jouw wensen!

Daarna mag je heerlijk gaan liggen en maak je kennis met onze producten, handen en behandeling. Hierdoor krijgen wij een nog completer beeld van jouw huid en welke behandelingen en voedingstoffen je huid nodig heeft om weer in balans te komen.

Na de behandelfase maken wij het behandelings- en verzorgingsprogramma specifiek voor verbetering van jouw huid. We bespreken samen welke behandelingen en huidverzorgingsproducten wij je adviseren. Samen bepalen we wat het beste bij je past en hoe we aan de slag gaan.

Kennismakingsbehandeling & intake € 74,50

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.