Cryolipolyse Body-Wizard

Tijdens de Body-Wizard cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen operatie en bovenal geen hersteltijd.

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Gemiddeld geeft elke Body-Wizard cryolipolise behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na drie behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van acht tot twaalf weken. De meeste indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn.

Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld een onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Na de behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden.

Te behandelen zones:

  • Buik
  • ‘Love handles’
  • Billen
  • Bovenbenen binnenkant en buitenkant
  • Bovenarmen

Het aantal benodigde zones/plaatsingen varieert per gebied en wordt tijdens het intake gesprek bepaald.

AANBIEDING

de eerste zone/plaatsing
nu € 98 in plaats van € 175

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.