Acne behandelingen

Acne Vulgaris is de officiële benaming voor jeugdpuistjes. Het is een huidaandoening die ontstaat door verstopping of ontsteking van de talgklier. Dit kan op jongere leeftijd voorkomen maar ook op latere leeftijd. Het ontstaat vaak onder invloed van hormonen, stress of voedingsmiddelen.

Tijdens het intake gesprek bespreken we de verschillende behandelingen welke mogelijk zijn, ook geven we advies voor thuisproducten / supplementen, en voedingsmiddelen welke je het beste kan vermijden. Vergoeding van acne is mogelijk bij Beleza huidinstituut, we zijn in het bezit van een AGB-code en aangesloten bij Anbos.

Acne onder 20 jaar € 42,50

Gericht op het uitreinigen van de huid.

Acne boven 20 jaar € 54,50

Gericht op het uitreinigen van de huid

Nimue Peeling acne € 84,50

Diepte reiniging met een peeling gericht op de talgklieren. Na het verwijderen van de onzuiverheden wordt de behandeling afgesloten met het purifying masker.

Purifying Facial Synergie € 75

Diepe reinigende en zuiverende behandeling bestaat uit een grondige, dubbele reiniging, gevolgd door een zachte exfoliering met korund korrels. Het verwijderen van onzuiverheden wordt opgevolgd door een speciaal anti-oxiderend masker met zuivere mineralen en voor een diep hydraterende werking sluiten we af met het BioAlginate mask.

Beleza maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.